UKM-festivalen

Trondheim, 24. - 28. Juni 2016

24. – 28. juni 2016 fylles igjen Trondheim med kreative ungdommer fra hele landet. På den nasjonale UKM-festivalen møtes nesten 600 ungdommer til 4 dager med forestillinger, workshops, konserter, filmvisninger, kunstutstilling, TV-produksjon, sosialt samvær og masse annet.

De fleste som kommer er mellom 15 og 20 år, og alle har det felles at de er interessert i, og gode på, noe som har med kultur å gjøre. Her kan du oppleve både musikere, dansere, skuespillere, kunstnere, filmskapere, fotografer, reportere, arrangører, konferansierer, stand-up komikere og forfattere.

Dette er framtida i norsk kulturliv, og som publikum kan du være blant de første til å oppleve disse talentene.

VELKOMMEN!

Billetter

Festivalpass kr. 150,- ungdom under 20 år: gratis

Billetter kjøpes i billettluka på Olavshallen eller hos Billettservice

Presse og informasjon

UKM Norge 464 15 500 | [email protected]

Stine Granly (prosjektleder UKM-Media)  411 23 976  |  [email protected]

Olavskvartalet

De fleste av festivalens aktiviteter foregår i Olavskvartalet. Her blir det workshops, TV-studio, kunstutstilling, sekretariat, instrumentoppbevaring, øvingsrom og selvfølgelig hovedsenen, Olavshallen Store sal.

I Olavshallen produserer UKM Media artistvignetter for alle innslag som skal på scenen, de tar scenefoto underveis, og lager promo-bilder når artistene kommer av scenen. Hele redaksjonen til UKM Media er å finne i Festivalgata inne i Olavskvartalet – godt synlig. Her kan både presse, deltakere og andre henvende seg ved spørsmål om bilder, nettsider osv.

Sekretariat: «Festivalgata» inne i Olavskvartalet

Kunstutstillingen: Olavshallen Lille sal

Bespisning: Olavs Pub (over gata, i Nova kinosenter)

God stemning!

UKM-festivalen handler mye om vennskap, og med over 500 kulturinteresserte ungdommer på ett sted kan vi love en fantastisk god stemning!
Sjekk festival-filmen fra 2013 her

 

Nyheter

Velkommen!

Med faktisk blod, svette og tårer, men masse god stemning, har over 60 arrangører planlagt UKM-festivalen.

les mer