UKM Nord-Trøndelag

UKM

Fylkesmønstringen er fra fredag 28. april til søndag 30. april, Stjørdal, Kimen kulturhus

UKM – uka

Den store UKM - uka er fra 2.mars til 5.mars.De fleste har enda et åpent påmeldingsskjema, men det begynner å haste. Det er absolutt siste mulighet for 9 kommuner.

les mer

Wæææh, påmeldingsfrist?! UKM?! Nå?!

Ungdommer i Vikna, Flatanger, Namdalseid, Namsos, Leksvik, Stjørdal og Meråker - det er ikke lenge til påmeldingsfristen i din kommune og med dette din mulighet til å delta på UKM 2017 går ut.... Mange har enda god tid til å tenke og melde seg på, men plutselig er påmeldingsfristen og muligheten til å delta også for dere ute. Fortsatt usikker på hva du kan og vil delta med? Kanskje får du litt inspirasjon av å lese teksten nedenfor?

les mer

Ellevilt startskudd av «Er det noen kunst»

Nå tenker du sikkert - hva i alle dager er: "er det noen kunst"? Har det noe med UKM å gjøre? Joda, så absolutt. Det handler om at ung kultur møtes og det skjer på tvers av kommunegrenser og på tvers av kulturuttrykk nå i Midtre Namdal. Nedenfor finner du masse informasjon. Synes du dette blir for komplisert, eller bare er nysgjerrig - ta en telefon til UKM kontakten i din kommune eller send en mail.

les mer

Første luke i julekalenderen, hva skjer?

Det vi med sikkerhet kan si, er at påmeldingen til UKM åpner 1. desember. Om ikke lenge vil du også se når din kommune arrangerer UKM. Det er bare å forberede seg til det største ungdomsarrangementet i fylket.

les mer