UKM Sogn og Fjordane

UKM

Meld deg på UKM Sogn og Fjordane i dag. Velg lokalmønstring!

Lokalmønstringer

Gå til din lokalside ved å velge fra listen

Fylkesmønstringen er fra fredag 31. mars til søndag 2. april, Høyangerhallen, Høyanger vgs., Høyanger barne- og

168
Påmeldte til UKM i Sogn og Fjordane.

Aldersgrense på UKM

Det er opp til kommunane å bestemme kva aldersgrensa skal vere på si lokalmønstring. Mange har 10 til 20 år, andre har 13 til 20 år. På UKM-festivalen Sogn og Fjordane er aldersgrensa 13 til 20 år (frå og med det året du fyller 13 til og med det året du fyller 19).

les mer

Vi er URG Sogn og Fjordane

URG står for Ungdommens ressursgruppe. Vi er ei gruppe med ungdommar frå ulike delar av fylket som er med å utviklar UKM Sogn og Fjordane gjennom året. Vi gler oss til å bli kjend med deg på UKM!

les mer

Bli med på UKM 2017!

Frå slutten av januar til midten av mars vert det arrangert lokalmønstringar i dei fleste kommunar i fylket. Påmeldinga opna 1. desember, og alle mellom 10/13 og 20 år kan melde seg på.

les mer

Gratulerer til Vilde og Anna!

Jentene frå Nordfjordeid gjekk til tops i MGPjr. laurdag kveld. Visste du at ei også har deltatt på UKM? I tillegg var Indigo Child frå same stad med på pauseinnslaget frå UKM.

les mer

Indigo Child spelar på MGPjr

Indigo Child frå Nordfjordeid skal vere med på UKM-innslaget under MGPjr på laurdag. Dei vart plukka ut etter å ha representert Sogn og Fjordane på den nasjonale UKM-festivalen i juni.

les mer

Stimuleringsmidlar til 3 kommunar

Solund, Førde og Høyanger fekk stimuleringsmidlar frå UKM Norge i søknadsrunda i oktober. Vi gratulerer!

les mer

UKM fylte kunstmuseet

8. - 9. september vart konferansen "Felles barn, felles ansvar" arrangert i Førde. Mange UKMarar var i aksjon under kulturkvelden på Sogn og Fjordane kunstmuseum som var ein del av konferansen.

les mer