UKM Sogn og Fjordane

UKM

Meld deg på UKM Sogn og Fjordane i dag. Velg lokalmønstring!

Lokalmønstringer

Gå til din lokalside ved å velge fra listen

Fylkesmønstringen er fra fredag 31. mars til søndag 2. april, Høyangerhallen, Høyanger vgs., Høyanger barne- og

741
Påmeldte til UKM i Sogn og Fjordane.

Informasjon om UKM-festivalen Sogn og Fjordane 2017

UKM-festivalen Sogn og Fjordane 2017 har ei eiga nettside med informasjon til deltakarar, leiarar og andre. Festivalen vert arrangert i Høyanger 31. mars - 2. april.

les mer

Film søkjer rockeband

Om du melder bandet ditt på UKM kan de også få rolle i ein ny norsk kinofilm. Du melder bandet på konkurransen samtidig som du melder dykk på UKM.

les mer

Har du lyst til å delta på både UKM og MGPjr?

Det går fint, for sjølv om påmeldingsfristen til MGPjr 2017 er 1. mars, kolliderer det ikkje med UKM denne våren. Finalen i MGPjr 2017 er 4. november.

les mer

Stimuleringsmidlar til Førde, Bremanger og Stryn

Førde, Bremanger og Stryn er tildelt stimuleringsmidlar frå UKM Norge i søknadsrunda med frist 15. januar. Bremanger har fått 15000 kr til UKM film og UKM litteratur, Førde 10 000 kr til lokal UKM Media-gruppe og Stryn 6000 kr til Kick - Off for Stryn og Hornindal. I tillegg har fylkeskommunen fått 15 000 kr til URG Sogn og Fjordane sitt arbeid i 2017.

les mer

Aldersgrense på UKM

Det er opp til kommunane å bestemme kva aldersgrensa skal vere på si lokalmønstring. Mange har 10 til 20 år, andre har 13 til 20 år. På UKM-festivalen Sogn og Fjordane er aldersgrensa 13 til 20 år (frå og med det året du fyller 13 til og med det året du fyller 19).

les mer

Vi er URG Sogn og Fjordane

URG står for Ungdommens ressursgruppe. Vi er ei gruppe med ungdommar frå ulike delar av fylket som er med å utviklar UKM Sogn og Fjordane gjennom året. Vi gler oss til å bli kjend med deg på UKM!

les mer

Bli med på UKM 2017!

Frå slutten av januar til midten av mars vert det arrangert lokalmønstringar i dei fleste kommunar i fylket. Påmeldinga opna 1. desember, og alle mellom 10/13 og 20 år kan melde seg på.

les mer