vis kart

27.feb kl. 12:00 28.feb kl. 22:00

Gausdal og Øyer

GAUSDAL KULTURHUS

Påmeldingen er i full gang! UKM Gausdal og Øyer 2021 blir både en fysisk og en digitale møteplass for ungdom, et sted der Ung Kultur Møtes! Det blir en…   UKM Gausdal og Øyer 2021 blir både en fysisk og en digitale møteplass for ungdom, et sted der Ung Kultur Møtes! Det blir en felles samling for musikk og ... Les mer
Nettpåmeldingen er stengt. Hvis du vil melde deg på, eller endre din påmelding, kan du snakke med kontaktpersonene.
Spørsmål?

Påmeldingen er i full gang!

UKM Gausdal og Øyer 2021 blir både en fysisk og en digitale møteplass for ungdom, et sted der Ung Kultur Møtes! Det blir en…

 

UKM Gausdal og Øyer 2021 blir både en fysisk og en digitale møteplass for ungdom, et sted der Ung Kultur Møtes!

Det blir en felles samling for musikk og en felles samling for dans. I tillegg blir det en samling i hver kommune, for alle mellom 13 -20 år som enten skal delta eller hjelpe til. 

Klikk her for mer info 

Er du under 13 år, melder du deg på UKM som vanlig via denne nettsiden .

  1. Hva er UKM?

    Ønsker du å skape noe, møte likesinnede og utvikle talentet ditt? UKM er en møteplass for ungdom og kultur, der vi skaper noe sammen.

    Her kan du vise frem det du brenner for, eller hjelpe andre å bli sett. I UKM er alle kulturelle uttrykk velkomne, enten det er sang, fotokunst, cosplay eller moderne dans.

    Vi er her for å gi deg muligheten til å drive med det som interesserer deg! Kanskje oppdager du også noe nytt? Hos oss kan du være den du vil.

    Les mer