Det skjer noe i hele mars og april….

DET BLIR UKM I ÅR, og det er fortsatt mulig å melde seg på i mange kommuner.

DET BLIR UKM I ÅR, og det er fortsatt mulig å melde seg på i mange kommuner. Sirdal har gjennomført, i går og i dag er UKM Lindesnes /Øyslebø i vinden. I morgen står UKM Lyngdal for tur. Neste uke kan dere glede dere til UKM flekkefjord 11. mars, UKM Grimstad og @ukmevjeoghornes 12 mars og UKM Kvinesdal 13 mars. Helgen etter følger Ung Kultur Møtes/UKM Farsund opp 19 mars, @ukmvenneslaogiveland og UKM Lindesnes /Vigeland 20 mars. UKM Kristiansand 2021: the talkshow! den 21.mars. Dette blir en liveforestilling fra teateret som kan følges digitalt!!@ukmbygland avrunder mars den 25. Helgen 10 april er det @ukmbykle og @ukmvalle sin tur, før fylkes arrangementene UKM Agder går av stabelen 10 april i Kristiansand og 24 april i Arendal.

Har du fortsatt ikke meldt deg på er det mulig i flere kommuner. Dette blir arrangement tilrettelagt i forhold til gjeldende smittevernregler. De fleste kommuner velger å gjøre opptak fremfor å ha publikum i salen. Slik kan vi få til gode arrangement til tross for.