UNG KULTUR MØTES – IGJEN

Fredag 4. mars var en merkedag for vi som jobber med å lage møteplassen UKM i Agder.

Fredag 4. mars var en merkedag for vi som jobber med å lage møteplassen UKM i Agder. Det første av mange arrangement gikk av stabelen i Farsund. Endelig kunne vi møtes igjen. Endelig kunne vi opptre foran et levende publikum, få den umiddelbare positive responsen. Endelig kunne vi stolt vise frem de bildene vi hadde jobbet med så lenge som liksom ikke kom til sin rett digitalt. Det var noe med den fargegjengivelsen og alle de små detaljene som ikke ble helt riktig på skjermen. Endelig kunne vi få fly rundt og ta bilder av alt, kjenne på stemningen, energien, nervøsiteten, gleden. Konferansierene som presenterte så flott før du gikk ut på scenen, møtt av applaus fra et publikum som hadde sett frem til å oppleve nettopp deg, se ditt talent, dele din glede ved å stå der og glede andre.

Vi kan se tilbake på to kreative år for å gi en smittevennlig møteplass gjennom digitale medier. Men nå er vi endelig der vi skal være. Ingenting slår det fysiske møte, det levende publikummet. På vegne av ungdommen og alle oss kulturarbeidere som står i kulissene, er vi så glade for at Ung Kultur kan Møtes igjen!!

Fremover kan dere oppleve unge talenter på følgende plasser i fylket:

 • 10. mars – Sirdal
 • 11. mars – Åseral
 • 12. mars – Bykle
 • 12. mars – Kvinesdal
 • 12. mars – Vennesla/Iveland
 • 18. mars – Evje og Hornes
 • 18. mars – Grimstad
 • 18. mars – Lindesnes/Øyslebø
 • 24. mars – Flekkefjord
 • 25. mars – Birkenes
 • 27. mars – Lillesand
 • 4. april – Risør/Gjerstad/Vegårshei/Tvedestrand
 • 2. april – Fylkesfestivalen Vest i Agder i Buen kulturhus/Mandal
 • 23. april – Fylkesfestivalen Aust i Agder i Arendal kulturhus

Vær med å feire kreativiteten og møt opp på et av arrangementene i fylket denne våren. Se morgendagens musikere, kunstnere, dansere, skuespillere og festivalarbeidere og vær med og løfte de frem.