Tusen takk!

Vi skriver 6. april, og har for ikke lenge siden lagt bak oss en litt surrealistisk, men utrolig fantastisk helg.

Vi skriver 6. april, og har for ikke lenge siden lagt bak oss en litt surrealistisk, men utrolig fantastisk helg. I løpet av to dager var over 200 ungdommer i sving for å gjøre Buen kulturhus i Mandal til en eneste stor festforestilling. Over 40 innslag på scenen, bortimot 40 verk i utstilling. Smilende ungdom møtte deg over alt hvor du gikk. Litt nervøse smil fordi du straks skulle stå på scenen ble fulgt av trygge smil fra gode arrangører som sto i bakgrunnen og heiet alle frem.

Flerkamera teamet hadde full kontroll, og vi gleder oss veldig til å se resultatene av dette etter hvert. Rigg, lys og lyd styrte dette med en stoisk ro til tross for mye flytting, avmeldinger og andre små og store ting som dukket opp… Tre tøffe konferansierer sto på fra fredag til show start lørdag med planlegging for å lede alle godt igjennom en maraton forestilling som til slutt ble på godt over tre timer.

I foajeen hadde kunstnerne, med trygg og god veiledning, lagd en spennende utstilling som fikk mye god tilbakemelding. I midten av sceneshowet ble denne markert med roser til utstillerne og noen velvalgte ord fra en av våre gode unge konferansierer.

Vi takker Buen kulturhus for å ta imot oss og vårt kreative kaos med et smil og en fantastisk service. Arrangører og konferansierer som sto på fra fredag ettermiddag til lørdag kveld med kun avbrekk av et par timer søvn. Våre eminente mentorer som veiledet alle våre gode ungdom gjennom ulike prosesser slik at denne helgen går inn i minneboka som en veldig god opplevelse og med en viten om at JA, UNG KULTUR VIL MØTES!!! Det er det ingen tvil om.

23. april sees vi i Bomuldsfabriken kunsthall kl 12.00 for offisiell åpning av utstillingen «TIKK TAKK» . UKM Agders felles kunstutstilling. Klokken 15.00 samles vi i Arendal kulturhus for nok et innholdsrikt sceneshow.

Kos dere med bilder så lenge: https://www.flickr.com/photos/192939446@N03/albums/with/72177720297856196