Skal du jobbe på fylkesmønstringen?

      Det er sikkert mye du lurer på….

 

 

 

Det er sikkert mye du lurer på….

Vi har et stort crew som består av unge arrangører, nettredaksjon og konferansierer. Alle dere som er sendt videre som dette, får masse forskjellige roller. Dette inkluderer å skrive om mønstringen, ta bilder eller filme flerkamera, være vakter, servere mat, arrangere konsert søndag, hjelpe til på scenen, ha oversikt over garderober, vise film på søndag osv…

Alle dere som skal jobbe hele helgen har tilbud om overnatting på en skole i nærheten (Vigernes skole i år). Hvis du velger å overnatte (helt valgfritt!) så husk madrass/liggeunderlag og sovepose/dyne/pute, samt selvfølgelig toalettsaker og håndkle. Det er toaletter og dusj på overnattingsstedet. Det vil være voksne vakter der hele tiden.

Alle får også brødmat og drikke hele døgnet, og et varmt måltid ca. kl. 17.00 hver dag.

Vi er i gang allerede kl. 10.00 på fredag 21. april, men du bare kommer når du kan etter skoletid. Meld deg i sekretariatet, og så får du armbånd og blir henvist til rett sted og rett person som hjelper deg. Vi håper at så mange som mulig kan være med hele helgen, men du får selvfølgelig fri når du trenger det. Bare gi beskjed til den som leder gruppa di, eller til roy.botten@musikk.no

Vi sees på mønstring! 🙂 (Altså på Lillestrøm kultursenter 21-23. april 2017…)