Vi er live om 3…2…1

De vet hvem alle deltakerne er, men få vet om dem. De gjemmer seg i mørket med glinsende kameraer, og nå skal vi avsløre hvem de er!

UKM er som de fleste vet langt mer enn sceneinnslag, film og kunst: vi har fantastiske arrangørere, kreative journalister, skarptskytende fotografer og dedikerte flerkamera folk.

Og hos UKM Media er det alltid liv og røre, og vi må passe på at vi er der når det skjer. Du kan kjenne oss igjen ved å lete etter intenst konsentrerte ungdommer som stirrer på pc-skjermer, eller ved å se etter de mørkkledde kamerafolkene som dokumenterer det som skjer på scenen.

I år har vi tillegg gjort noe vi aldri har gjort før. Med hjelp av stuntmannen Gunnar Brøntveit har vi laget en VB-sekvens som var å se på starten av helgens siste forestilling. Dette var altså en filmsnutt som deltagerne har jobbet sammen om gjennom hele helgen, og vi må si vi er fornøyd med resultatet.

Men vi hadde ikke fått til dette uten våre fantastiske ledere. Camilla Lier (nettredaksjon) og Sigurd Sandberg (flerkameraproduksjon) har vært der for oss uansett hva det måtte være. Her er en liten hyllest til dem, og jeg har spurt deltagerne om hva de synes om lederne sine:

Om Camilla blir det sagt at hun er positiv, utrolig hyggelig og hjelper til uansett hva problemet måtte være. Hun har ståpå-vilje, og dersom noe er feil, gir hun seg ikke før hun har fått det fikset opp.

I tillegg til å ha utrolig høy kompetanse og passe tålmodighet, passer hun på at vi spiser når vi selv ikke husker på det og sove når vi egentlig bare vil jobbe. Hun har fått en utrolig respekt fra deltagerne sine, som kommer av det nevnte, i tillegg til at det er gjensidig.

Sigurd er inkluderende, veldig positiv og kommer med hyggelige feedbacks. Han gjør også deltagerne veldig trygge på det de gjør, og de får muligheten til å prøve seg på nye ting. Dersom noe går galt så blir han ikke sint, men er rolig og viser dem hva dem skal gjøre for å rette det opp.

Han har jo veldig mye kontroll på hva som skal gjøres og hva som skal skje, og han har gitt god beskjed på hva jeg skal gjøre selv.

For å sitere nettredaksjonslederen, Camilla, det Sigurd gjør er en kunst.

 

 

En stor takk til dere fra hele UKM Media Akershus. Dere hjelper oss med å bli bedre.

thyra.pauline.eljarbo2
Tekst og foto