Forside

Hei kjære arrangører og deltagere!

 

Gratulerer med plass på årets fylkesmønstring.

Her kommer litt generell informasjon om fylkesfestivalen UKM Akershus 2018

 

Program

Programmet ligger ute her: https://ukm.no/akershus/program/

Her vil det kunne bli gjort endringer. Først og fremst i rekkefølge innenfor en forestilling, men noen ganger også mellom forestillinger. Programendringer blir låst fredag 20.april. Det vil si at du etter denne datoen må dobbeltsjekke i programmet at du har notert ned riktig tid.

Har du spesielle behov, det vil si at du ikke kan den ene dagen er det veldig viktig at du melder fra om dette så fort som mulig. Meld dette til: raymond.egge@musikk.no  Viktig! merk emnefeltet: Programmering.

Innlevering av kunst

Kunsten leveres enten samlet av lokalkontakten i din kommune eller direkte til vårt kontor. Dette finner du i den gamle radiofabrikken til Tandberg på Kjeller like utenfor Lillestrøm. Adressen er Akershus musikkråd, Trondheimsveien 50E, 2007 Kjeller

Viktig at vi har alle kunstverk hos oss innen 12.04.18 aller senest 16.04.18

Oppmøte deltager

Oppmøte for registrering i sekretariatet og tekniske prøver er 2,5 timer før forestillingsstart. Det vil si at du finner den forestillingen du skal delta på i programmet, og melder deg i sekretariatet senest 2,5 timer før den oppsatte tiden for forestillingsstart. (Dette gjelder alle som skal opptre på en scene.)

Mediefiler

Trenger du å få spilt av musikk i bakgrunnen av din opptreden tar du den med på en USB minnepinne til tekniske prøver.

Utstillere

Det blir offisiell åpning av kunstutstillingen ved Rektor på Einar Granum Kunstfagskole, Eva Løveid Mølster klokken 19:30 i Vasshjulet. Her er det ønskelig at du er tilstede. Det vil også bli et annet innslag i forbindelse med denne åpningen. Alle utstillere bes også om å registrere seg i sekretariatet for å få utdelt deltagerarmbånd.

Arrangører

Eksakt oppmøte er ikke satt i skrivende stund, men så raskt som mulig på fredagen er bra. Det er lagt opp til at alle arrangører overnatter i Kjennhallen et par steinkast fra Lørenskog Hus, gjennom helgen, og det blir bevertning i Volt cafeen alle tre dagene.

Overnatting

Vi har plass til alle arrangører, men kan også ta noen deltagere om det er ønske om dette. I så fall må du melde deg på. Her er det førstemann til mølla prinsippet som gjelder.

Skal du overnatte må du ta med gode liggeunderlag og sovepose. Gode manerer, og friske sokker til hver dag.

Workshops / opplegg

Det vil bli avholdt forskjellige arbeidsseminarer, hovedsakelig på lørdag formiddag. Følg med på infosiden for oppdateringer. For alle i flerkamera, media og konferansierer (vil også være interessant for utstillere som er interessert i film og fotografi.) Kommer det en workshop, opplegg som går hele helga gjennom med blant annet en skuespiller/stuntman som instruktør. Bare å glede seg der altså.

Vi jobber også med å få på plass noe opplegg for alle involverte fredag og lørdag kveld. Dette er fortsatt litt hemmelig.

Mat

Det blir servert tre måltider til de som overnatter. To brødmåltider og et varmmatmåltid. Serveringen foregår i Ungdomskafeene Volt.

Transport

UKM Akershus arrangerer ingen felles transport og vil ikke kunne dekke noen utgifter til transport. Her henviser vi til offentlige transportmidler eller at dette organiseres privat. Les mer om hvor du finner Lørenskog Hus her: http://www.lorenskoghus.no/info

Nærmeste bussholdeplass heter Knatten.

UKM Landsfestivalen 2018

Gjennom hele mønstringen vil det være et fagpanel som ser alle forestillingene og all kunsten som er utstilt. De plukker ut noen heldige deltagere som får delta på landsfestivalen. Vi kommer også til å nominere noen av arrangørene til opptak hos UKM Norge til å «jobbe» under landsfestivalen.  I år blir denne avholdt i Trondheim mellom 25. og 29. juni. Hold av datoene og hold på drømmene! 😊
Fagpanelet har også noen stipend til utvalgte deltakere, samt at de vil plukke ut deltakere til andre festivaler.

 

Hold deg oppdatert her og her.

—————————————————————————————————–

 

Hei på dere og takk for vel blåst ved lokale UKM arrangement.

Jeg har vært tilstede på flere av de lokale arrangementene og det er gøy å se at det lages så mange gode forestillinger, og barn og unges kulturuttrykk tas på alvor.

Nå er vi fullt i gang med programmeringen av selve fylkesmønstringen. I den forbindelse er det noen viktige punkter.

  1. Sjekke opp at kontaktinformasjon på dine profil er korrekt.
  2. Leveringsfrist for kunsten til oss i Trondheimsveien 50E 2007 Kjeller er 12. april før klokken 15:00. Det er ønskelig/ «krav så langt det lar seg gjøre» om at denne leveres samlet per kommune.
  3. Er det spesielle dager som ikke passer for den enkelte deltageren må dette sendes til meg: raymond.egge@musikk.no Emnefelt: programmering UKM Akershus
  4. Uka etter påske skal programmet settes, når dette er ferdig vil det gå ut en beskjed til alle deltagere om at dere sjekker at de oppsatte tidene ikke kolliderer med noe som tidligere er meldt inn. Små forskyvninger i programmet kan fortsatt forekomme etter dette.
  5. Er det noe så bare spør!

Raymond