Fylkesmønstringen arrangeres i palmehelgen mellom 12. og 14. april i Asker Kulturhus.

Nå er alle lokale mønstringene unnagjort, og vi regner med det er en god del informasjonstørste og noen som trenger å avgjøre avreisetid til hytta eller liknende. Så her er all generell informasjon om hele mønstringen. Programmet ligger her

Alt etter hvilken kategori du er videresendt i vil det være ulik informasjon du trenger å forholde deg til. Bla deg ned til den kategorien du er med i for å danne deg et bilde av fylkesmønstringen for din del

Slik er fylkesmønstringen lagt opp for deg som er med i:

Unge arrangører / nettredaksjon-flerkamera / konferansierer:

Du kan delta under hele helgen og vil sove og spise på kulturhuset. Vi fordeler arbeidsoppgaver og legge planer på fredagen hvor det også blir tid til å henge og sosialisere. Teknikere og alle de som skal jobbe fra UKM er også her på fredag så vi kan bruke tid på å bli kjent med hverandre og hele arrangementet.

Ta med luftmadrass sovepose og det du trenger for en overnattingshelg.

Oppmøte er fra klokken 15:00 på Asker kulturhus fredag 12. april.

Kunstutstillingen åpner klokken 18:00 i foajeen.

 Det er åpen konsert med Dinay og band klokken 19:00 på Radar scene

Kunstnere

Kunstutstillingen åpner i Asker Kulturhus fredag 12. April klokken 18:00.

Her vil det bli en åpningstale og to musikalsk innslag og noen forfriskninger.

Ta med deg venner og familie og vis fram dine verk og se hva som foregår innen unges kunst- og håndverks-uttrykk i Akershus i 2019.

Det blir avholdt en workshop for kunstdeltagere. Denne krever påmelding og du skal ha fått informasjon om dette på SMS eller e-post om du har registrert riktig informasjon ved påmelding.

Workshopen blir lørdag 13. klokken 12:00 til 15:00. Henvend deg i sekretariatet om du skal delta, for å bli vist til rom.

 

Det er flere måter du kan levere verket ditt på.

  • I enkelte kommuner samler lokalkontakten inn de verkene som er sendt videre og leverer dette til oss på forhånd. Hør med din lokalkontakt om dette er en mulighet for deg.
  • Du kan levere inn kunsten på vårt kontor innen mandag 08. april mellom klokken 09:00 og 16:00. Du finner oss på Kjeller i Skedsmo kommune. Adressen er Trondheimsveien 50E 2007 Kjeller
  • Bor du i nærheten av Asker kan du levere inn kunsten til Ungdomshuset Radar som befinner seg i Asker Kulturhus.
  • Du kan komme selv og være med å montere torsdag 11. mellom 14:00 og 17:00. (Kontakt akershus@UKM.no om dette er aktuelt for deg).

Kunsten kan tas med hjem på søndag etter 17:00 all kunst som ikke blir hentet tas med til UKM Akershus sitt kontor på Kjeller og kan hentes der ved en senere anledning.

 

Scenedeltagere

Oppmøte til tekniske prøver for scenedeltagere er 2,5 timer før forestilling du er satt opp i starter. Du finner info om hvilke forestilling som gjelder deg her.

[Oppmøte for de som er satt opp i kirkeforestillingen lørdag klokken 11:00 er direkte i Asker kirke. Fra klokken 09:00]

 

Når du kommer til Asker registrerer du deg i sekretariatet  og blir deretter tatt med backstage. Er du med i en større gruppe, registrer dere samlet.  Backstage får du henvist garderobe om det er behov for dette. Husk at garderobene er kun for omkledning og rask sminke. Det er høyt press på disse denne helgen så vi har ikke garderober man kan «henge ut» i. Backstage er stor og luftig så det er mulig for å henge ut her.

Det blir fortløpende tekniske prøver. Du hentes til tekniske prøver og igjen til forestilling fra backstage området.

Vi ønsker kun deltagere på backstage, foreldre og familie bes benytte seg av Askers flotte sentrum i ventetiden frem til forestillingen starter.

 

Mediefiler til avspilling under fremførelse må leveres inn på forhånd. Disse kan registreres i systemet ved hjelp av lokalkontakt eller sendes direkte til akershus@UKM.no . Om du ikke sender dette inn på forhånd må riktig fil bringes med til mønstringen på en minnepenn. Vi kan ikke kjøre filer i direkte stream fra nettet. (Youtube, spotify, google play etc. etc.)

For forestilling i multisalen lørdag 13. klokken 12:30 vil enkelte av innslagene ha sceneprøve fredag 12. mellom 17:00 og 18:30. Du får et skjema du registrerer hvilke dag du har tekniske prøver  til denne forestillingen.

Det du lurer på spør du om ved å sende en mail til akershus@UKM.no

 

Musikere:

Scenene vil være utstyrt med normal backline. Det vil si forsterkere til gitar og bass samt trommesett med cymbaler.

Det vil være tilgjengelig et stagepiano på Radar scene og flygeel i Multisalen.

Selv må du ta med det instrumentet du spiller på, eventuelle effektpedaler, trommestikker og spesial-cymbaler.

OBS: Vi har ikke dobbel basstrommepedal så dette må medbringes om du skal bruke det.

 

 

Total Takeover

 

I tillegg til å gå videre til landsmønstringen har vi et samarbeid med følgende.

  • Byfesten i Lillestrøm, hvor vi tildeler scenetid på forskjellige sener under deres arrangement.
  • Et band kan gå videre til den Norske finalen i Imagine. Her kan man videre vinne en tur til den internasjonale finalen!
  • Vi tildeler en film visning foran en premierefilm på en Odeon-kino i Akershus
  • Vi deler ut stipender.