#UKMforMeg med Tale Igeland Eilertsen

Når var ditt første år på UKM og hvorfor meldte du deg på? Jeg deltok for første gang på UKM i fjor, med to sceneinnslag og som UA.

Når var ditt første år på UKM og hvorfor meldte du deg på?

Jeg deltok for første gang på UKM i fjor, med to sceneinnslag og som UA. Jeg hadde lenge hatt lyst å melde meg på, men aldri helt turt å gjøre det. Jeg er utrolig glad for å at jeg fikk guts nok til slutt, for UKM er definitivt noe av det mest morsomme og lærerike jeg har vært med på.

-Hva skal du gjøre under UKM 2018?

I 2018 skal jeg delta med dans. Framføre egen koreografert solo jadda

-Hvilke oppgaver har du hatt de siste årene og hvorfor synes du de er gøy?

Har hatt litt forskjellig. Vært med på skolebesøk, stått på stand, kuttet frukt, spredd litt glede og så klart stilt opp som deltager til show og lydprøver. Og publikum for å støtte andre deltakere så klart!

-Hva føler du at du har fått ut av UKM?

UKM har gjort at jeg er mer trygg på meg selv, og mer trygg på scenen. Jeg har fått mange gode venner og minner, og jeg har følt at jeg er en del av noe J

-Hva er ditt beste UKM minne?

Mitt beste UKM minne er egentlig hele landsfestivalen. Jeg ble kjent med utrolig mange flotte mennesker, og fikk meg noen real good friends. Jeg utrolig mange gode minner fra hele den turen, og jeg lærte masse!

-Hva betyr UKM for deg?

UKM for meg er en møteplass og et trygt sted å vise hva man brenner for og hva man er god til. Det er en plass for jeg kan møte mennesker med samme interesser som meg, og få være en del av noe av de kulturelle i våres samfunn. Noe som forresten e SUPER VIKTIG!