Lær deg å spille et nytt instrument med Per Christian!

Har du lyst å lære deg å spille et nytt instrument? Hei æ hete Per Christian og har vært med på ukm i 4 år der æ har vært med å gjort mye rart, men æ har hovedsaklig drevet med

Har du lyst å lære deg å spille et nytt instrument?

Hei æ hete Per Christian og har vært med på ukm i 4 år der æ har vært med å gjort mye rart, men æ har hovedsaklig drevet med musikk. Æ har spilt gitar i snart 4 år og tromme i 9 så æ har litt erfaring med musikk. Har spilt masse i band der æ har vært gitarist, trommis og vokalist.

På min workshop lær dæ å spille et instrument ska vi se på kordan det e å spille et instrument aleina eller med andre. Du kan ha spilt en stund eller aldri rørt et instrument før. Det eneste du treng å ha med e et godt humør. Håpe vi ses!!:)