Åmot

Ung Kultur Møtes på Rena 5.juni 2021 

Årets lokalmønstring ble utsatt fra februar til juni 2021. Og derfor kan du glede seg til lørdag 5.juni. Da inviterer vi til en sommerfestival sammen med Rena Rock, Åmot kulturskole og korpsene i kommunen. Det blir musikk og god stemning fra morgen til kveld.

Programmet for denne lørdag er enda ikke helt klart. Men det som er klart, er at vi skal gjennomføre lokalmønstringen for UKM. Sceneforestillingen skal være ute i Rena park fra kl.15.00-16.00. Påmeldingen skjer på samme måte, via dette systemet. De som allerede har meldt seg på, trenger ikke gjøre noe mer. Bare se etter at det stemmer det du har lagt inn tidligere.  

Husk at du kan melde seg på som arrangør, scenearbeider, lys og lyd osv. 

Kunstutstillingen skal vi sette opp i galleri Alida i Åmot Kulturhus. Åpningen vil være kl.12.00. Utstillingen vil henge frem til 20.juni. 

Lydprøvene for sceneforestillingen blir fredag 4.juni – det blir satt opp tider for den enkelte deltager/gruppe. 
Kunstutstillingen blir satt opp torsdag 3.juni eller 4.juni – dette kommer jeg tilbake til. 

Har du spørsmål ta kontakt med Hanne Kristin Medlien, 90612844.

 

Ting som skjer

Ingen planlagte arrangementer akkurat nå.

Tidligere arrangement

 1. JUN
  05
  2021
  Torget 1
 2. JAN
  25
  2020
  Torget 1

Kontaktpersoner

 1. Hva er UKM?

  Ønsker du å skape noe, møte likesinnede og utvikle talentet ditt? UKM er en møteplass for ungdom og kultur, der vi skaper noe sammen.

  Her kan du vise frem det du brenner for, eller hjelpe andre å bli sett. I UKM er alle kulturelle uttrykk velkomne, enten det er sang, fotokunst, cosplay eller moderne dans.

  Vi er her for å gi deg muligheten til å drive med det som interesserer deg! Kanskje oppdager du også noe nytt? Hos oss kan du være den du vil.

  Les mer