Åmot

Nå er det bare å glede seg!!
Endelig kan vi starte planlegging av UKM lokalmønstringen og samles i igjen.

Påmeldingen er åpen, så dere kan melde dere på allerede nå. Du må melde deg på hvert enkelt arrangement som du ønsker å delta på. Feks. Ønsker du å delta på lokalmønstringen lørdag er det en egen påmelding som heter UKM Åmot lokalmønstring og det samme gjelder Åmot kunstutstilling. Egen påmelding her også.  Vil du delta på et kurs på dagen fredag (enten lyd og lyd, fotokurs, dansekurs, teater/skrivekurs), og samtidig være med på gaming på kvelden. Så blir det to ulike påmeldinger. Spør om du er usikker. På Kick off er det bare å møte opp 🙂 

Fredag 28.januar er det elevfridag, og vi kjører derfor på med små kurs og aktiviteter på kulturhuset fra kl.10.00/11.00 til kl.15.00. På ettermiddagen fra kl.15.00 blir det lydprøver for de som skal delta på lokalmønstringen og skal gjøre noe på scenen. Vi skal også henge opp kunstutstillingen fra kl.15.00, det er fint om kunstnerne blir med på dette (se egen påmelding). Det blir kick off i kulturhuset fra kl.17.00 og gratis tacomiddag til alle fra kl.18.00. 

Lørdag 29.januar møtes vi kl.11.00 for en felles lunsj og klargjøring til forestilling kl.13.00 i storsalen og åpning av kunstutstillingen i Galleri Alida. 

Du kan melde deg på fra du er 10 år, men du kan ikke delta på fylkesmønstring før du er 13 år. Det vil være ungdom som har deltatt på scenen, bidratt med kunst, lys/lys teknikere, scenearbeidere og arrangører som får mulighet til å representere UKM Åmot på fylkesmønstringen i april. For å bli plukket ut til dette, ser vi på engasjement og innsats gjennom helga. Disse ungdommene får beskjed i etterkant om de får være med eller ikke. Det er voksne som er med gjennom helga som er med å gir en vurdering. 

Du trenger ikke å delta på lokalmønstringen for å delta på kursene og aktivitetene på lørdag, men vi håper du på en eller annen måte ønsker å engasjere deg.  Ta kontakt med Hanne, på 90612844, om du ønsker hjelp til å vite hva du kan gjøre. 

Ting som skjer

 1. JAN
  28
 2. JAN
  28
 3. JAN
  28
 4. JAN
  29
  Åmot kulturhus
 5. JAN
  29
  Åmot kommune

Tidligere arrangement

 1. JUN
  05
  2021
  Torget 1
 2. JAN
  25
  2020
  Torget 1