Dansebattle , Animasjon og Redesignworkshop

Vi er så heldige at vi har fått støtte av UKM Norge til å arrangere gratis animasjonskurs for ungdom i forkant av UKM.

Vi er så heldige at vi har fått støtte av UKM Norge til å arrangere gratis animasjonskurs for ungdom i forkant av UKM. Vi håper at deltagerene lager noe kult som de vil vise frem på mønstringen i Sekkefabrikken 21.mars. Instruktør er Hege Kristin Wiik Bø, som allerede jobber som lærer i Asker kulturskole, og kurset kommer til å bli holdt hele 3 steder i samarbeid med kunstlærerne i kulturskolen. Første mulighet til å være med blir på Borgen i Asker torsdag 13.feb kl.18.30-20.30 sammen med Hege og Tine, så på Slemmestad med Svanhild og Hege mandag 17.feb kl.18.34-20.10 og tilsutt på Tofte mandag 2.mars med Kai og Hege kl.14.30-16.30. Dette er tilbud til både elever i kulturskolen og andre ungdommer som har lyst.

Dansebattle på Sekkefabrikken 21.mars! I år kan du delta både med vanlig» dansefremvisning på scena, og i battle. Det blir 16 plasser til dansebattle, hvor vi kjører 1 vs 1. Dansebattle er først og fremst for de som holder på med hip hop, og den kommer til å gjennomføres på gulvet i salen med publikum stående rundt, en jury og dj som spiller. Det blir premier til Topp 3, i tillegg til videresending til fylkesmønstringen i Akershus.Påmelding skjer via UKM-systemet.

Redesign workshop under mønstringen i Sekkefabrikken? Vi håper å få til en drop-in workshop for alle som deltar eller er publikum. Her kan du lage enkle produkter som fruktpose, lommebok eller hårbånd mens du venter iløpet av dagen. Det er gjengen som står bak Untrashed-merket og designer Linda som skal gjennomføre workshopen.