UNGFLIMMER UNGDOMSKULTURSENTER, ASKØY
16.
februar

Påmeldingen er åpen!

Påmeldingsfristen går ut torsdag 31. januar kl. 23:59

Start påmelding

UKM – for deg mellom 13 og 20 år.

Du kan delta med nesten kva som helst, til dømes musikk, dans, drama, litteratur, foto, biletkunst, sirkus, teknikar, arrangør og mykje meir!

UKM Vest er lokalarrangementet for Askøy, Fjell, Sund og Øygarden. I 2019 finn framsyningane stad i ungdomshuset Ungflimmer på Askøy laurdag 16. februar.
UKM er ein super måte til å bli kjend med andre med dei same interessane som ein sjølv, og til å få nyttig erfaring og mange gode opplevingar!

I 2019 blir det ein minifestival på Askøy 15.–16. februar, med ulike worshops om fredagskvelden, og overnatting på Ungflimmer til laurdag 16. for dei som vil. Meld deg på!

Hva er UKM?

Ønsker du å skape noe, møte likesinnede og utvikle talentet ditt? UKM er en møteplass for ungdom og kultur, der vi skaper noe sammen.

Her kan du vise frem det du brenner for, eller hjelpe andre å bli sett. I UKM er alle kulturelle uttrykk velkomne, enten det er sang, fotokunst, cosplay eller moderne dans.

Vi er her for å gi deg muligheten til å drive med det som interesserer deg! Kanskje oppdager du også noe nytt? Hos oss kan du være den du vil.
Les mer