Våres første gang på UKM

Vi er 3 jenter fra 7.Trinn, vi har Ida fra Flisa, og Hannah og Tine fra Jara. Tine og Hannah er med på media, og Ida er med på scene.

Ida er også med på media workshop.

Nå er vi på media workshop og vi spiser makron og iskaffe.

Vi synes UKM er veldig gøy til nå.

Skrevet av: Tine, Hannah og Ida

Tine:

Jeg valgte å bli med på UKM fordi jeg har hørt mye om det og ville prøve det ut. Jeg og Hannah skulle egentlig melde oss på med en film, men det ble dessverre ikke noe av. Så da valgte jeg å jobbe på UKM istedet, og da valgte jeg media. Og så langt elsker jeg det, og vil gjerne jobbe med media til neste år også. Jeg har en vertskapsstilling på skolen sammen med Hannah, og jeg er glad i å bli kjent med nye folk over alt. Og mentoren våres i media, Maren, er også kjempe kul syns jeg. Jeg har også snakka med mange folk og blitt kjent med noen nye, som egentlig er kjempe kult og morsomt. Det går an å spille brettspill og det er lov til å gå på butikken og kjøpe ting. Det går også an å bare ta bilder hele tiden og det går an å bli med på konkurranser på Instagram for å vinne ting. UKM er et sted du kan ha det gøy, og bli kjent med nye mennesker, og det har jeg blitt. Jeg gleder meg allerede til neste år og gruer meg til å dra.

Hannah:

Jeg valgte å bli med på UKM fordi jeg synes det hørtes gøy ut å være med på UKM. Jeg hadde hørt mye om det før, og mange sa at det var gøy. Jeg og Tine skulle egentlig lage film, men det ble ikke noe av. Jeg synes det har vært gøy helt siden vi kom, jeg tror dette kommer til å bli en bra dag. Jeg synes at Maren er en veldig hyggelig og morsom person, fordi når jeg kom først var jeg sjenert, men nå er jeg ikke så sjenert lenger, jeg kan liksom prate om alt med Maren. Jeg kan lett prate med folk, og jeg er vant til å prate nesten rett ut med folk, så jeg synes at det er veldig lett og prate med andre, og på skolen er jeg med i vertskapet.

Ida:

Jeg er med på UKM i år. Jeg valgte å være med på UKM fordi jeg synes det alltid har vært gøy å vise frem noe av det jeg kan, og jeg synes det hørtes gøy og morsomt ut. Jeg liker også å stå på scenen helt alene og vise frem det jeg kan og synge. Jeg har alltid vært interessert i UKM og nå fikk jeg endelig være med. Jeg har alltid vært glad i å synge. Jeg er også med på workshop som er grunnen til at jeg skriver her nå. Jeg er med på media og vi skriver om hvorfor vi ville være med på UKM, og hva vi synes var gøy. Det er ganske smart med workshop fordi du kan velge hva du vil gjøre og du kan gjøre hva du vil. Det er sykt gøy på UKM, og man kan gjøre hva man vil, å bare ha det gøy. Etter på skal jeg på scenen å synge Astrid S sin sang: Think Before I Talk. Jeg gru gleder meg og det kommer til å bli super gøy.

Vi synes UKM har vært kjempe gøy til nå. Vi har også blitt kjent med nye personen og blitt bedre kjent med hverandre. Det som er så bra med UKM er og møte andre. Og se hva andre gjør og viser fram. Vi tror dette kommer til å bli en bra dag videre.