Et kort sammendrag om en flott mønstring

Nå er lokalmønstringa for Åsnes over for i år, men UKM er langt fra ferdig. Helgen 26.-28.april er det allerede klart for fylkesmønstring i vår kjære kommune Åsnes.

Dagen og kvelden ble en stor suksess for alle involvert. Med mange i salen ble applausen stor når de begavede ungdommene kom ut på scenen en etter en. Det var høyt nivå på alle deltakerne på scenen, i kunstutstillinga, arrangører og media. UKM er et sted hvor man får muligheten til å vise frem noe de liker å drive med og mange av ungdommene fikk denne muligheten i helga. Kunstnerne fikk ta opp sin egen kunst, artistene fikk le masse med husbandet og en del av de på media løp rundt hele helga med et kamera. Ungdommen ble oppvartet med brødmat, 17 pizzaer og brus, forhåpentligvis gikk ingen sultne.

Åsnes har fått til en helt utrolig lokalmønstring på tre år og det har blitt noe ungdommen gleder seg til. Med både sang, dans, litteratur og improteater ble det stor variasjon på scenen. I utstillinga var det tekstil installasjon, foto, maleri og dikt. Det var mange flere påmeldte i år på media og vi fikk også se arrangørene dekorere til forestilling. Konferansierene hadde egen mentor som hjalp dem med diksjon og prøvde seg på atferdspsykologi. Det ble en suksessfull lokalmønstring og med det takker arrangørstyret seg for nå og våkner opp igjen rundt fylkesmønstrings tider.

Vi håper alle koste seg på mønstring og at alle melder seg på igjen til neste år!

Åsnes sitt bidrag til fylkesmønstringen 2019:

Utstilling

«Zombieapocalypse» av Julie Bestum

«You touched my…» av Ronja Wangerud

«Hva er din ungdomskultur?» av Maren Stenbakken

Sunniva og Esras kreative hjørne

 

Scene

Pernille Øverby med «Illusion»

Misja Fleischeuer med «Stone cold»

Karoprebius med «Dreams»

Torjus, Sander, Selma og Nikolai med «Locked out of heaven»

 

Litteatur

Lillian Wangerud

 

Konferansier

Ovidia Sørlie

 

Media

Kristine Gammeltorp Larsen

Aleksandra Kedzierska