Fylkesfestivalen 2017

Vi skriver 6.mars 2017. I helgen gjennomførte Birkenes, Grimstad og Iveland/Vennesla til fulle hus og stormende jubel.

Undertegnede var selv så heldig og få oppleve den magiske stemningen som fylte Grimstad kulturhus på fredagen. Vi har begynt å telle ned til FYLKESFESTIVALEN 2017 21.-22. april. Gleder oss til å vise frem Aust-Agders fantastiske unge talenter. 47 dager igjen.

I år har vi gleden av å invitere til en «nyrenovert» fylkesfestival. Dere som blir valgt ut til å representere deres kommune skal få tilbringe to dager sammen i Arendal. Fredag ettermiddag starter de første lydprøvene i kulturhuset. Nettredaksjonen har møte med sin mentor Mona Hauglid. Unge arrangører møter sin mentor og veteranarrangør Håkon Opheim. De som verken har lydprøver eller andre møter drar direkte til Birkenlundhallen hvor det blir felles overnatting, workshop stunts og sosiale aktiviteter utover kvelden.

Lørdag spretter vi opp og har felles avreise ned til byen hvor det blir servert en deilig frokost på Kilden aktivitetshus i regi av Kreativ Ungdom. Formiddagen blir fylt med workshops, forberedelser til forestillinger for UA, artister på lydprøve, spennende stunts i «Kloa». Felles parade fra kulturhuset til ARTendal for åpning av UKM’s kunstutstilling. Offisiell åpning ved UKM deltagere samt
fylkeskultursjef Hege Solli.

Kunstnerne får et spesiallaget opplegg i år, dette gleder vi oss til.

Solister med playback kan få tilbud om å synge med husbandet.

Presis klokken 15:00 går startskuddet inne på scenen i Arendal kulturhus.

Dette var en smakebit på hva som skjer- følg med for flere oppdateringer 🙂

Hilsen Tonje, fylkeskontakten