Oppmøte for tekniske prøver!

Nå skal vi ligge litt til lading i påskeferien, men neste helg 21.-22.april er det endelig klart for årets UKM Aust-Agder: Her er rekkefølge og tidspunkter for oppmøte til tekniske prøver! For artister som er en del av sceneforestillingen i Arendal

Nå skal vi ligge litt til lading i påskeferien, men neste helg 21.-22.april er det endelig klart for årets UKM Aust-Agder: Her er rekkefølge og tidspunkter for oppmøte til tekniske prøver!

For artister som er en del av sceneforestillingen i Arendal Kulturhus, er det satt opp tekniske prøver/lydprøver fredag ettermiddag og lørdag formiddag. Tekniske prøver/lydprøver er ingen øving, men en sceneprøve for at dere skal få kjent på størrelsen på scenen og kommunikasjonen med salen + selvsagt at teknikerne og scenearbeiderne på kulturhuset skal vite hvem dere er, hva dere trenger og stille best mulig lys og lyd for at innslaget deres fungerer best mulig for dere som artister og for publikum. Dere vil derfor først synge/spille en liten del av innslaget og får da spørsmål fra lydmann Kurt om dere hører dere selv og eventuelt de dere spiller med. Etter noen justeringer, får dere så anledning til å synge/spille gjennom hele innslaget. Før scenen overlates til neste innslag. Still derfor forberedt og tenk at alle vi som jobber rundt dere, vil at akkurat deres innslag skal bli så bra som mulig fra teknisk side 🙂

Rekkefølgen for tekniske prøver er en stor kabal og vi har forsøkt å ta hensyn til behov som er meldt oss i forkant – det betyr at det nå er SVÆRT små, helst ingen, muligheter for endringer. Vi håper derfor at dere forstår at dere er en del av en større helhet som må henge sammen, og kommer til rett tid, kommer forberedt og klare til å prøve ut ditt innslag på scenen i kulturhuset! 🙂 Vi gleder oss til å hjelpe deg med å få alt rundt til å fungere så bra det bare kan, så du kan gjøre ditt beste!

Her finner du oversikten over oppmøtetider og rekkefølger for samtlige artister:
UKM 2017 TEKNISKE PRØVER

Tips for tekniske prøver:
– vær presise, og vær klar over at dette er lydprøver for at teknisk personale ved kulturhuset skal stille best mulig lyd, ikke en øving: Lytt til beskjeder fra dem og gi dem klare tilbakemeldinger på om du synes lyden fungerer eller ikke.
– ta med niste og drikke
– forbered deg på en morsom, krevende dag med mye venting: Ta gjerne med noe å lese på/gjøre/spille/musikk å lytte til (headset!) Det er mange som skal på scenen, så vær tålmodige og rause med hverandre 🙂 Back hverandre opp og ha det gøy!

Velkommen!