Uten mat og drikke…….

Det er tidlig på morgenen, og etter en lang natt med mye pizza og lite søvn, var det dags for frokost på Kilden fritids klubb allerede...

Det er tidlig på morgenen, og etter en lang natt med mye pizza og lite søvn, var det dags for frokost på Kilden fritids klubb allerede kl 08:30. Alle virket både glade og trøtte, men til felles for alle er at de gleder seg til hva som skjer videre ut over dagen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jentene sminker seg klart til opptreden de skal ha, de smiler og er snart klare for hva en dagen bringer.

 

 

 

 

 

 

Workshop på Kilden

Jentene får veiledning i hvordan skjære ut lag av papirene, som senere skal bli brukt til kunst. De skjærer ut vår lokale maskot apekatten Julius, som vist nok nå nettopp har blitt fult 37 år. Mens de andre skjærer ut Sana og Wiljam fra TV-serien-Skam.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tekst og bilder: Gaut Åge Bjønnum