Deltagerinfo del 1 til fylkesfestivalen

Gratulerer – du har gått videre til UKM fylkesfestivalen i Valle 5.-7. april 2019! Vi som jobber med fylkesfestivalen gleder oss til å se deg, og til å oppleve DITT bidrag!

Gratulerer – du har gått videre til UKM fylkesfestivalen i Valle 5.-7. april 2019!

Vi som jobber med fylkesfestivalen gleder oss til å se deg, og til å oppleve DITT bidrag!

Vi ønsker at alle skal være tilstede under hele festivalen, fra fredag til søndag. Dette har med geografi, vennskap og solidaritet å gjøre (ikke bare komme og opptre og reise igjen). Det skal være en pakke av opplevelser, hvor summen av forestillinger, konserter, verksteder, sosiale aktiviteter, overnatting osv., utgjør en helhet, og for mange, et minne for livet.

Her kan du lese litt om hva som kommer til å skje på selve fylkesfestivalen:

VALLE! Fylkesfestivalen i Valle blir noe helt unikt. Noe som aldri er blitt gjort før i Aust-Agder. Helgen 5.-7. april skal cirka 150 ungdommer fra hele fylket møtes og henge sammen. Vi lover mange nye vennskap og topp stemning!

Overnatting skjer i klasserom på Valle skule, på festivalområdet. Sovepose og liggeunderlag må medbringes. Pakkeliste vil bli sendt ut i neste info brev. En voksen reiseleder vil bli satt opp fra hver kommune.

Transport
Fylket organiserer felles busstransport t/r Valle. Påmelding til denne kommer i neste informasjonsbrev.

Husband
De av dere som har opptrådt med husband på lokalmønstring eller er videresendt med playback vil bli kontaktet av produsent Tom Andreas Kristensen for å få et tilbud om å bruke vårt husband. Husbandet består av studenter fra universitetet i Agder. Vi vil anbefale alle med playback om å benytte seg av det.

Tekniske prøver
Tekniske prøver blir lørdag. I forbindelse med prøvene kan dere få praktiske og scenetekniske tips og tilbakemeldinger fra en mentor. Det er viktig at alle er klare til oppsatt tid, og med stemte instrumenter. Produsent for sceneforestillingene er Bård Torstensen.

Kunstutstillingen
Årets kunstutstilling blir i hjertet av festivalområdet. I år skal ungdommen selv kuratere sin egen utstilling med god hjelp av to kuratorer fra Bykle og Valle kunstlag. Utstillingen blir åpnet på lørdag ettermiddag, og kan oppleves av eksternt publikum på søndagen.

Sceneforestillinger 7. april
Sceneforestillingene blir delt i to, den første starter kl. 12.00, den andre klokka 15.00. Alle sceneinnslagene pluss film og kunst (på skjerm) vises fram. De forestillingene du selv ikke er deltaker i kan du få med deg som publikum i salen, i din egen del må du være tilgjengelig i greenroom/garderobe. Ordføreren i Valle vil høytidelig åpne disse forestillingene.

Øvrig program denne helgen
Gled dere til kick off på kvelden fredag. Her skal vi bli godt kjent med hverandre, som gjør at helgen kommer til å bli helt fantastisk!! Lørdag blir det full kjør. Workshops, tekniske prøver, kunstutstilling, åpen scene, pool party, e-sport finale. You name it– her blir det litt for enhver smak!! Samtidig legger vi opp til rolige soner hvor det er mulighet til å trekke seg litt tilbake for de som ønsker det. Det blir både et drodle hjørne, vaffel stasjon og jamme muligheter….Vi er opptatt av at alle skal trives og ingen skal føle at de er tvunget inn i noe de ikke synes er greit.
Mer info og påmelding til workshops kommer i neste mail.

E-SPORT FINALE
I år har vi lansert et helt nytt tilbud som vi baker inn i fylkesfestivalen. Nemlig e-sport! Lørdag kveld blir det livestreaming og show med finale i LOL (League of Legends)

Fagpanel
UKM er først og fremst en visningsarena, en anledning til å treffe andre, vise hvem du er, hva du kan, hva du liker å gjøre. I år har derfor fylkeskontakten tatt den avgjørelsen at de som blir plukket ut til å representere Aust-Agder på landsfestivalen i Trondheim 24.-28. juni blir først avslørt dagen etter.

Fagpanelet kan gi tilbakemeldinger til alle som ønsker det. De vil være tilgjengelig i en begrenset periode etter forestillingene for dette. HUSK: Hvis du ønsker å få mulighet til å komme til landsfestivalen bør innslaget ditt vare maks 5 minutter!

Følg med – spre budskapet! UKM Aust-Agder har egen facebook-side. Der blir bilder og intervjuer og viktig informasjon lagt ut. På instagram kan du bruke #ukm_austagder. Snap: ukm-austagder. Film fra fylkesfestivalen blir ikke live streamet i år, men blir tilgjengelig etter festivalen på UKM TV. Her ser dere opptak fra fylkesfestivalen i fjor: https://tv.ukm.no/fylke/aust-agder/2018   Her er fjorårets aftermovie: https://tv.ukm.no/fylke/aust-agder/2018/12924-After-Movie