Norgescupen Finale LOL

Hvem spiller? I finalen spiller bQllaB mot Setesdal E-sport. Lagene kvalifiserte seg gjennom cupspill i 2 runder i Norgescupen i vinter. Cupspillet ble gjort online gjennom på Gamer.no sin turneringsside - se mer på Norgescupen sin hjemmeside her.

Norgescupen 2019.

Finale – League of Legends
Lørdag 6.april kl. 20.00
Hovedscenen under UKM Aust-Agderfestivalen 2019.

Stream av finalen finner du her; https://www.facebook.com/UKMNorge/videos/342308683058592?sfns=mo

Hvem spiller?
I finalen spiller bQllaB mot Setesdal E-sport. Lagene kvalifiserte seg gjennom cupspill i 2 runder i Norgescupen i vinter. Cupspillet ble gjort online gjennom på Gamer.no sin turneringsside – se mer på Norgescupen sin hjemmeside her.

Norgescupen er et pilotprosjekt initiert av UKM Aust-Agder og Setesdal Folkehøgskole. Det er et samarbeid mellom UKM, Ungdom og Fritid, Setesdal folkehøgskule, Aust-Agder fylkeskommune, Kultur i Valle/ Valle ungdomsklubb, Riddle Esports, Ungdommens Kulturhus, Sarpsborg m.f.

Leverandører/samarbeidspartnere til Norgescupen er Multicam Media, Media Sørlandet As, LX Design AS, Fundament, Multicom.no, Gamer.no

Foto; gamer.no / Telenorligaen

 

Pokalene står klare, og er laget av Torgeir Bull