Forside

UKM (Ung Kultur Møtes) er Norges største arena for ungdom og kultur. Deltagerne får vist frem det de brenner for, i et fellesskap der man inspirerer og gjør hverandre bedre. Her kan de uttrykke seg med alle slags kunst- og kulturuttrykk, og her passer alle inn! Over 20.000 ungdommer deltar på UKM hvert år.

UKM er et nettverk av små lokale mønstringer, og er en av landets største offentlige satsinger på ungdomskultur. UKM har pågått siden 1985, og er ingen konkurranse. Fagpanelets utvelgelse skjer på grunnlag av originalitet, kreativitet, publikumskontakt og kvalitet. De utvalgte deltakerne skal

speile bredden i den lokale mønstringen. Premien for de som går videre til sin fylkesfestival er å få stå på en enda større scene, og treffe ungdommer fra andre deler av landet. Hvert fylke sender ca. 30 deltakere til den nasjonale UKM-festivalen.

Om drømmen er å bli kunstner, filmregissør, rockestjerne eller lydtekniker- eller bare være nysgjerrig på hvordan det er å stå på en scene- UKM vil ha deg med!
UKM går aldri tom for feelgood- med magiske øyeblikk og nye venner for livet!