2019: Informasjon til deltakere

Hei alle deltakere til UKM Bindal og Sømna 2019! Vi gleder oss veldig til årets UKM, og vi skal gjøre alt for at du/dere skal få en fin...

Hei alle deltakere til UKM Bindal og Sømna 2019!

Vi gleder oss veldig til årets UKM, og vi skal gjøre alt for at du/dere skal få en fin opplevelse. Her finner dere forhåpentligvis det dere måtte lure på angående arrangementet. Ta kontakt med Ramona hvis dere lurer på noe mer (ramona.rsr@gmail.com eller 97403715).

Det vil senere komme en detaljert plan over sceneprøver/lydprøver som skal skje både fredag kveld og lørdag morgen (22.-23.februar). Skjema for rekkefølge blir også hengt opp på Berg skole. 

NB! Til dere som har lydfiler, filmfiler eller youtube linker som skal spilles av, send til Ramona: ramona.rsr@gmail.com, på forhånd.

 

Det blir overnatting på Berg Skole i klasserom for de som vil. Ta med sovepose og underlag!  Det er våken nattevakt som passer på.

 

Kunstnere som har foto, maleri, tegninger eller annen kunst   ta med dette fredag kveld, da kunstutstillingen settes opp om kvelden.

Sceneinnslag: Alle som skal opptre på scenen må oppgi ved påmeldingen hva de trenger av utstyr (mikrofon, piano, slagverk, stol, og alt mulig annet), slik at dette ikke kommer som en overraskelse på konserten. Du må selv skaffe musikken til egen opptreden (mp3-fil på minnepenn eller liknende), hvis du skal synge og ikke har med egne musikere.

Konferansierer : Deres oppgave er å få ut best mulig informasjon om deltakerne. Dere må møtes kvelden før (fredag) for å skrive et lite «manus» på hva dere skal si om hver enkelt deltaker eller grupper. Dere skal også åpne sceneforestillingen og må derfor være lett tilgjengelige for ny informasjon.

Fredag 22. februar fra kl 18:00 er det lydprøver på scenen, møt i god tid før dette for registrering hos sekretariatet. Etter kl 20:00/21:00 blir det kveldsmat og sosialt samvær.

Lørdag 23.februar fra kl 08:00 er det frokost for de som har overnattet på skolen. NB! Viktig at vi får beskjed om evt. matallergier god tid i forveien. Lydprøver fortsetter fra klokken 09:00 til ca klokken 12:00. Publikum er hjertelig velkommen fra klokken 13:00, med matsalg og åpen kunstutstilling. Kl 14:00 åpner forestillingen på scenen.

To fagpanel vil plukke ut deltakere fra de to kommunene som får reise på UKM festivalen i Nordland (Rognan i Saltdal, 5. – 7. april).

(Denne informasjonen er også sendt ut på mail. Har du ikke fått dette? Husk å sjekke om e-post er registrert/riktig på ukm.no)

somna
UKM Leder