Amalie Snøløs blir med på UKM 2019

Amalie er ei sporty jente og stiller opp på vår lokale UKM.

Hun har gjort stor suksess på TV- skjermen de siste årene med deltakelse både i TV 2 serien «Farmen», «Skal vi danse» og også i «4-stjernes middag!» Vi er stolte av Amalie som har gjort en god figur i TV-programmene, og hun er en god ambassadør for Birkenes. Amalie får en rolle på UKM, men dere må komme i Birkeneshallen fredag 8.februar for å se hva hun skal gjøre. Hun har med seg kjæresten Herman som blir med i fagpanelet. Herman er en kjent skuespiller som har vært med i flere TV-serier som NRK-serien «Skam» og «Stikk». Han har i tillegg til teater også drevet med musikk, sang og dans. VI gleder oss til årets UKM og oppfordrer både store og små å ta turen til Birkeneshallen fredag 8.februar.

birkenes
fotograf Bju00f8rn Vidar LIe, tekst WFEI