INFORMASJON TIL DE SOM GIKK VIDERE TIL FYLKESFESTIVALEN I VALLE 5.-7.APRIL

Her kan dere lese hva dere vil oppleve på fylkesfestivalen:

DELTAGERINFO DEL. 1

Gratulerer – du har gått videre til UKM fylkesfestivalen i Valle 5.-7. april 2019!

Vi som jobber med fylkesfestivalen gleder oss til å se deg, og til å oppleve DITT bidrag!

Minner om at det er obligatorisk oppmøte på festivalen om du er blitt sendt videre. Dette gjelder alle uttrykk. UKM er en møteplass for ung kultur, og ingen konkurranse som ikke krever oppmøte.

Her kan du lese litt om hva som kommer til å skje på selve fylkesfestivalen:

VALLE! Fylkesfestivalen i Valle blir noe helt unikt. Noe som aldri er blitt gjort før i Aust-Agder. Helgen 5.-7. april skal cirka 150 ungdommer fra hele fylket møtes og henge sammen. Vi lover mange nye vennskap og topp stemning! Overnatting skjer i klasserom på Valle skule, på festivalområdet. Sovepose og liggeunderlag må medbringes. Pakkeliste vil bli sendt ut i neste info brev. En voksen reiseleder vil bli satt opp fra hver kommune. Fylket organiserer felles busstransport t/r Valle. Påmelding til denne kommer i neste informasjonsbrev.

Husband De av dere som har opptrådt med husband på lokalmønstring eller er videresendt med playback vil bli kontaktet av produsent Tom Andreas Kristensen for å få et tilbud om å bruke vårt husband. Husbandet består av studenter fra universitetet i Agder. Vi vil anbefale alle med playback om å benytte seg av det.

Tekniske prøver Tekniske prøver blir lørdag. I forbindelse med prøvene kan dere få praktiske og scenetekniske tips og tilbakemeldinger fra en mentor. Det er viktig at alle er klare til oppsatt tid, og med stemte instrumenter. Produsent for sceneforestillingene er Bård Torstensen.

Kunstutstillingen Årets kunstutstilling blir i hjertet av festivalområdet. I år skal ungdommen selv kuratere sin egen utstilling med god hjelp av to kuratorer fra Bykle og Valle kunstlag. Utstillingen blir åpnet på lørdag ettermiddag, og kan oppleves av eksternt publikum på søndagen.

Sceneforestillinger 7. april Sceneforestillingene blir delt i to, den første starter kl. 12.00, den andre klokka 15.00. Alle sceneinnslagene pluss film og kunst (på skjerm) vises fram. De forestillingene du selv ikke er deltaker i kan du få med deg som publikum i salen, i din egen del må du være tilgjengelig i greenroom/garderobe. Ordføreren i Valle vil høytidelig åpne disse forestillingene.

DELTAGERINFO DEL. 1

Øvrig program denne helgen Gled dere til kick off på kvelden fredag. Her skal vi bli godt kjent med hverandre, som gjør at helgen kommer til å bli helt fantastisk!! Lørdag blir det full kjør. Workshops, tekniske prøver, kunstutstilling, åpen scene, pool party, e-sport finale. You name it- her blir det litt for enhver smak!! Mer info og påmelding til workshops kommer i neste mail. E-SPORT FINALE I år har vi lansert et helt nytt tilbud som vi baker inn i fylkesfestivalen. Nemlig e-sport! Lørdag kveld blir det livestreaming og show med finale i LOL (League of Legends) Fagpanel UKM er først og fremst en visningsarena, en anledning til å treffe andre, vise hvem du er, hva du kan, hva du liker å gjøre. I år har derfor fylkeskontakten tatt den avgjørelsen at de som blir plukket ut til å representere Aust-Agder på landsfestivalen i Trondheim 24.-28. juni blir først avslørt dagen etter.

Fagpanelet kan gi tilbakemeldinger til alle som ønsker det. De vil være tilgjengelig i en begrenset periode etter forestillingene for dette. HUSK: Hvis du ønsker å få mulighet til å komme til landsfestivalen bør innslaget ditt vare maks 5 minutter!

Følg med – spre budskapet! UKM Aust-Agder har egen facebook-side. Der blir bilder og intervjuer og viktig informasjon lagt ut. På instagram kan du bruke #ukm_austagder. Snap: ukm-austagder. Film fra fylkesfestivalen blir ikke live streamet i år, men blir tilgjengelig etter festivalen på UKM TV. Her ser dere opptak fra fylkesfestivalen i fjor: https://tv.ukm.no/fylke/aust-agder/2018/ Her er fjorårets aftermovie: https://tv.ukm.no/fylke/aust-agder/2018/12924-After-Movie/

Noe du lurer på?

Spør lokalkontakten din først. Hvis du ikke finner ut av det, tar du kontakt med meg. Fylkeskontakt Tonje Eikrem Jacobsen kan du nå på mange måter:

• E-post: aust-agder@ukm.no

• Telefon: 473 81 761

• Send melding på Facebook-sida til UKM Aust-Agder – vi lover å svare kjapt!

DETTE VAR DEL 1 AV VÅR DELTAGERINFO. UTFYLLENDE PROGRAM, OPPMØTETIDER OG LIGNENDE KOMMER I DEL 2 I MARS NÅR ALLE KOMMUNEMØNSTRINGER ER GJENNOMFØRT.

Vi ses i Valle 5.-7.april!!

UKM’hilsen fra Tonje, fylkeskontakt

UKM Aust-Agder
Tonje Jacobsen