Margaret Berger

Margaret Berger er en popstjerne med erfaring både fra lokale og internasjonale mønstringer i UKM-regi.

Margaret har aldri lagt skjul på hva hun ønsker med musikken. Til Adresseavisens Ut-magasin har hun uttalt at hun alltid har båret på en popstjernepikedrøm. Hun kan støtte seg til internasjonal erfaring fra Ungdommens Kulturmønstring.

Hun platedebuterte i 2004 med Chameleon etter hun kom på en 2. plass i Idol. Samme år vant hun Spellemannsprisen for årets beste musikkvideo for låta Lifetime Guarantee. I 2013 vant hun den norske finalen i Melodi Grand Prix og kom på en flott 4 plass i den internasjonale Eurovision-konkurransen. I 2014 var hun dommer for Idol Junior som gikk på Tv2.

– UKM har betydd mye. Spesielt har det vært en arena for utfoldelse. Det var et mål å jobbe mot hvert eneste år for oss som drev med musikk på Hitra. Jeg var med nesten kontinuerlig mellom 1997 og 2002. Som regel gikk det kjempebra, og ett år ble Anders Jektvik og jeg sendt til Belgia for å delta på Art Connection. En tur som gjorde et sinnsykt inntrykk på oss, og som vi fremdeles snakker om.