Bodø
25.
januar

Påmeldingen er åpen!

Påmeldingsfristen går ut søndag 13. januar kl. 23:59

Start påmelding

UKM Bodø gjennomføres lørdag 26.januar 2019.

Påmeldingen er åpen for alle som vil delta frem til 13. januar, men vi oppfordrer alle som vil delta som arrangører om å melde seg på så snart som mulig

Vi kommer til å bruke Sinus og Stormen bibliotek som arena, men antall forestillinger og tidspunkt kommer når påmeldingene er klare.

Som deltaker må du også sette av fredag 25.januar etter kl 16.00 til prøver og sosiale aktiviteter. Vi sørger for at alle deltakere får mat underveis.

Denne gangen stiller vi  med husband for de som ellers ville brukt backingtrack. Her får du også tilbud om øving med bandet i forkant, i tillegg til prøver dagen før.

 

Her finner du bilder fra UKM Bodø 2018:

Forestilling 1

Forestilling 2

Forestilling 3

 

 

Lik oss på Facebook: https://www.facebook.com/ukmbodo/

Følg oss på Instagram: https://www.instagram.com/ukmbodoe/

—-

Filmer fra UKM Bodø


UKM Bodø arrangeres av Ung Kultur i Bodø Kommune

 


 

 

Hva er UKM?

Ønsker du å skape noe, møte likesinnede og utvikle talentet ditt? UKM er en møteplass for ungdom og kultur, der vi skaper noe sammen.

Her kan du vise frem det du brenner for, eller hjelpe andre å bli sett. I UKM er alle kulturelle uttrykk velkomne, enten det er sang, fotokunst, cosplay eller moderne dans.

Vi er her for å gi deg muligheten til å drive med det som interesserer deg! Kanskje oppdager du også noe nytt? Hos oss kan du være den du vil.
Les mer