Har skrevet 300 låter

Yoel Hagos er imponerte med egen låt, og fjernet grensen mellom scenen og publikummet

Tekst: Synnøve Nordvik Helgesen

Yoel Hagos (18) sto på scenen med sin egenskrevede låt ”JOE”. Den handler om positivitet, og Yoel kan fortelle at han henter inspirasjon fra eget liv når han skriver tekstene sine.

  Jeg liker å skrive positive tekster, men jeg skriver også om det som skjer i verden, forteller han.

Yoel begynte å spille trommer da han tidligere bodde på Nesbyen, men likte det ikke helt, og lærte seg heller å spille gitar. Da han flyttet til Drammen tok han opp igjen tromme-spillingen, i tillegg til å lære seg bass og piano. Og for fire år siden begynte han å eksperimentere med beats, i tillegg til å skrive tekster.

Artisten har ikke bare lært seg instrumenter og laget låter, han er også god til å fremføre det han har skapt. Under opptredenen sin appellerte han til publikum på en egen måte. Han fikk i gang publikum, løp av scenen og blant publikum, dette til stor entusiasme fra tilskuerne.

Foto: Marius Jarlhof

Yoel har allerede skrevet 300 låter, og ønsker å fortsette å spre et positivt budskap.