Kombinerer film og fotball

Sigurd har hatt sitt tiende, og siste år på UKM.

Han er filmskaper og brenner for fotball. Sigurd Rød Knudsen (20) har i et helt år jobbet med videoen som ble vist på forestilling 3. Videoen er satt sammen av klipp der han trikser med fotball, og skyter på mål.

Jeg har vært med på UKM siden jeg var ni år.

Som niåring deltok han med tegninger, og har senere redigert bilder, før han de to siste årene har vært påmeldt med film.

Jeg får møte så mange folk, også blir jeg veldig inspirert. Det er gøy å få muligheten til å vise seg frem.

På forestillingen kom Sigurd frem på scenen og introduserte videoen sin. Etter filmen ble vist gikk han frem og viste det han selv kaller «Soccer Limbo». Dette er et triks han så Zlatan gjøre i 2014, og da tenkte han at «det skal jeg klare også!». Noe han gjennomførte med stil.