Skrotkunst, actionpainting og selfie-kurs

Deltakerne fikk prøve mye gøy under årets workshops

Tekst: Synnøve Nordvik Helgesen

I år ble det arrangert hele ti forskjellige workshops. Musikkinteresserte kunne delta på «banansynth» eller musikkimpro. De som kanskje hadde sittet stille i publikumssalen kunne få bevege seg på street dance, action-painting og improteater. Ellers kunne man utfolde seg kreativt på skrotkunst, den perfekte selfie, laging av halssmykke og skriveworkshop.

En av deltakerne på skrotkunst var Julie Joranger. Hun er med i UKM Media, men fikk utfolde seg på en annen måte på workshopen.

Vi brukte gamle ting til å skape noe nytt. Lederen av workshopen hadde samlet ting fra sitt eget hjem, samlet noe brukt og funnet noe på dynga, sier Julie.

Foto: Daniel Widnes

Selv lagde hun en knagg som hun ble veldig fornøyd med, og kan fortelle at hun synes workshopen var kjempebra.

Mathilde Maurseth-Eng var på actionpaint-workshop.

Det var veldig morsomt, selv om de ble mye gris!

Hun forteller videre at de ikke brukte sko, og at hun derfor fikk lilla føtter. Selve workshopen gikk ut på at de sammen skulle lage et bilde på et stort lerrett. De kunne kaste, spraymale og eksperimentere. Mathilde syntes det var veldig gøy, men synes synd på vaskedamen som skal vaske bort malingsrester som ble dratt ut på flisene i garderoben.

Foto: Daniel Widnes