Fest på Energimølla!

Fest for alle deltakere på UKM fylkesfestivalen fredag 5. april kl 20:00-23:00 på Energimølla i Kongsberg.

Her får alle UKM-deltakerne møte hverandre og bli litt bedre kjent. Det blir også servert kveldsmat (wraps) når dere kommer.

Jazzy Jazz fra Kongsberg. Foto: Bartek Polanski

Først blir det konsert med jazzbandet Jazzy Jazz fra Kongsberg. Bandet består av ungdom fra Kongsberg som tidligere har vært med på UKM, men som ikke deltar i år. I fjor sommer spilte de også på Kongsberg Jazzfestival!

Jonas Benyoub

Så blir det konsert med JONAS BENYOUB! Ellingsrud-rapperen har vært i gamet lenge, og har et veletablert navn i Norges undergrunn. En flow få andre rappere kan matche, pakket inn i hardtslående hip hop-beats gjør at dette er en artist du definitivt kommer til å høre mye av i tiden fremover.

Navnet hans ble virkelig satt på kartet etter at låten «Youm Wara Youm» fikk plass i NRKs mest populære serie, «Skam», som igjen har bidratt til å åpne flere dører for denne unge artisten. Siden har han sluppet den hardtslående bangeren «YahYah», fulgt opp av R&B inspirerte «I Mitt Liv».

DJ Runar B kommer også, og han har spilt på en en rekke nattklubber og festivaler landet rundt. Han lover et energisk DJ-sett som skaper god steming. Musikken består av remixer og mashups av ferske hits som garantert får folk til å danse!

I tillegg blir det stand up med Oskar Fjørtoft Sandanger, kahoot, DJ Runar og masse mer! Vi gleder oss!