– UA er limet i UKM!

Emilie Kjennerud (15) har fortalt oss litt om UA og hvordan hun har opplevd UKM som ny deltaker.

Emilie Kjennerud (15) hadde sin første gang på UKM i år. Hun meldte seg på UKM fordi hun hadde lyst til å treffe nye folk og skaffe seg nye venner. Det var flere som hadde snakket med henne om hvor bra miljø det er på UKM, da hun hørte dette tenkte hun at dette var noe for henne.

Jeg visste egentlig ikke hva UA var

– Grunnen til at jeg meldte meg på som UA (Ung Arrangør) var fordi det var flere av vennene mine som hadde prøvd det. Jeg visste egentlig ikke hva en UA var, men siden flere av vennene mine hadde prøvd det så tenkte jeg at da prøver jeg det også. Jeg tenkte også at jeg kunne prøve flere ting årene fremover.

En UA gjør egentlig det meste som skjer backstage. – Vi hjelper artister med å finne frem, vi gjør alt for at folk skal komme seg tidsnok dit de skal, vi har arrangerer leker, vi hjelper til med det tekniske og mye, mye mer, sier hun med en munter latter. Jeg har sittet i sekretariatet og vært med som teknikker, legger Emilie til. UA er limet i UKM.

Emilie Kjennerud

Første gangen på UKM og strålende fornøyd!

Beste stedet å skaffe seg venner

– Siden jeg har jobbet så mye har jeg ikke vært med på så mye leker, men jeg vil si at noe av det morsomste som har skjedd på UKM i år er åpen scene, det var god stemning. Allsang var også veldig morsomt, sier Emilie.

– Det beste med UKM er vel egentlig alt, ler hun. Det er kjempe god stemning og alle blir venner. Jeg har fått bestevenner som jeg ikke engang kjente før UKM, selvom nå føles det ut som at jeg har kjent dem i flere år.

Fun fact om Emilie er at hun er glad i å spille gitar og å synge. Hun har faktisk spilt gitar i 6 år!

– Jeg vil si at UKM er Det beste stedet å skaffe seg venner. Det er bra samhold og alle mentorene er helt fantastiske og gode i tingene de kan. Hele UKM er helt fantastisk, avslutter hun.

Marit Loddengaard Folkestad
Tekst
Christian Hvatum
Foto