Meld deg på UKM og vinn platekontrakt

Er du mellom 15 og 25 år kan du melde deg på [ditt lokale UKM – arrangement] og bli valgt ut som finalist til JYPLING! Dette er Østfolds egen talentkonkurranse i samarbeid med Idyllfestivalen, Universal Music og SpareBank 1.   Idyllfestivalen står

Er du mellom 15 og 25 år kan du melde deg på [ditt lokale UKM – arrangement] og bli valgt ut som finalist til JYPLING! Dette er Østfolds egen talentkonkurranse i samarbeid med Idyllfestivalen, Universal Music og SpareBank 1.

 

Idyllfestivalen står bak konseptet JYPLING som ser etter musikktalenter i hele Østfold. I år kåres hele tre vinnere. Førstepremien er singelkontrakt med verdens største plateselskap, Universal Music og spilletid på Idyllfestivalen i Fredrikstad sommeren 2019!
Pris til artisten med størst potensial
Andrepremien i JYPLING er spilletid på Idyllfestivalen. I år kåres i tillegg en Utviklingspris. Denne prisen blir delt ut til en person/gruppe som har et tydelig talent, men som ikke er helt klar for scenen ennå. Premien er studiotid hos en produsent for videre utvikling. JYPLING-Konseptet er et samarbeid mellom UKM Østfold og Idyllfestivalen, samt Universal Music og SpareBank 1 Østfold Akershus.
Få gullbillett gjennom UKM
Alle ungdommer som melder seg på UKM vil bli vurdert for en «gullbillett» av det lokale fagpanelet. Da får du en unik mulighet til å gå direkte til Jypling-finalen på St. Croix-huset i Fredrikstad 6. April 2019. I tillegg har du muligheten for å gå videre til den regionale UKM-festivalen i Østfold som dette året holdes i Moss.