UKM i Elverum 2021 er satt til Lørdag 06.februar og Søndag 07.februar! Det er igjen klart for lokalmønstring av UKM – Ung Kultur Møtes!

Spiller du i band, korps, synger i kor eller alene i dusjen, tegner eller maler, gjør kule skate-triks, spiller nesefløyte, skriver dikt eller noveller, strikker bleier, eller driver med noe heeeelt annet? Uansett- da kan du delta i UKM!

Vis fram hva du er glad i å drive med på vår lokalmønstring, kanskje du finner andre som du kan utvikle noe sammen med? Det vil være Workshops med ulike temaer lørdag 06.februar i Ungdommens hus. Følg med og kanskje du finner DIN nye greie! Forestilling i Elverum kulturhus søndag 07.februar!

Arrangører: Ungdommens hus, Elverum kulturskole og Elverum kulturhus

Legg igjen mobilnummeret ditt?

Elverum har ikke registrert noen kommende arrangement akkurat nå. Hvis du legger igjen mobilnummeret ditt, sender vi en gratis sms så fort vi vet mer.

Tidligere arrangement

 1. FEB
  08
  2020
  Elverum Kulturhus
 2. FEB
  08
  2020

Kontaktpersoner

 1. Hva er UKM?

  Ønsker du å skape noe, møte likesinnede og utvikle talentet ditt? UKM er en møteplass for ungdom og kultur, der vi skaper noe sammen.

  Her kan du vise frem det du brenner for, eller hjelpe andre å bli sett. I UKM er alle kulturelle uttrykk velkomne, enten det er sang, fotokunst, cosplay eller moderne dans.

  Vi er her for å gi deg muligheten til å drive med det som interesserer deg! Kanskje oppdager du også noe nytt? Hos oss kan du være den du vil.

  Les mer