Danseworkshop med Sofie Løken under UKM Enebakk 2021 💥

Påmeldingen er åpnet!! Workshop i kommersiell dans med Sofie er åpent for alle ungdommer i Enebakk mellom 12 og 18 år! Workshophelgen...

Påmeldingen er åpnet!! Workshop i kommersiell dans med Sofie er åpent for alle ungdommer i Enebakk mellom 12 og 18 år! Workshophelgen består av to innstuderingsdager: 29. og 30. mai fra 11:00-14:30 begge dager (med pause imellom) og øving fra 10:00-12:00 før fremvisning på UKM-dagen 5.juni!!
Alle som er interesserte må ha mulighet alle dager og tider, og må melde seg på i påmeldingen som ligger ute nå innen fredag kveld 🙂

Sofie gleder seg masse til å danse med dere, så meld dere på!! Det kan jo bli fullt 😉 Velkommen!

Dere kan lese mer informasjon om Sofie Løken nedenfor 🙂

Sofie Løken
Sofie Løken er født og oppvokst i Oslo. Hun har de siste 10 årene jobbet spm danser og koreograf ved en rekke tv- produksjoner, musikkvideoer, konserter og reklamer i Norge.

Hun har medvirket som danser på Idol, The Voice og Maskorama. – Samt at hun både har koreografert og danset i tv-produksjoner som: Melodi Grand Prix, Stjernekamp, Skal Vi Danse, Spellemansprisen, P3Gull, Vg-lista, Mitt Dansecrew og Norske Talenter.

I 2018 flyttet Sofie til Los Angeles. Der trente hun under noen av verdens mest reputerte dansere i den kommersielle scenen. Hun fikk videre muligheten til å danse ved flere prestisjefulle tv-produksjoner, deriblant The Tonight Show Starring Jimmy Fallon, The Voice og BET Awards. Hun ble også utvalgt til å danse for verdenskjente artister som Cardi B, Hailee Steinfeld, Da Baby, Anitta og DaniLeigh.

Sofie har en sterk lidenskap for å undervise og å dele sin kjærlighet for dans med sine omgivelser. Hun har undervist ved en rekke høyprofilerte danse-institusjoner i Norge i tillegg til å ha blitt invitert til å holde workshops utenfor Norges grenser. – Blant annet i USA, Storbritannia, Singapore, Thailand, Spania, Hviterussland, French Guyana, Polen og Sveits.