2 dager til UKM på Evjemoen!

På fredag 18. mars klokka 18.00 settes UKM-festen for 2022 i gang, og det er åpent for publikum.

På fredag 18. mars klokka 18.00 settes UKM-festen for 2022 i gang, og det er åpent for publikum. Vi har deltakere fra Evje og Hornnes og Bygland med i år. De er med i kategoriene musikk, kunst og film og vi gleder oss vilt til å ønske årets UKM’ere velkommen! Like velkommen er publikum, for endelig kan vi igjen fylle opp salen i Evjemoen kino og Scene.

Ordfører Svein Arne Haugen åpner kvelden, som videre skal ledes trygt i havn av konferansier (og leder i Levekårsutvalget) Cato Christensen.

Vi tror det er mange spente deltakere som, etter to år med scenetørke, igjen kan vise fram film og kunstverk og spille sin musikk for et åpent publikumsarrangement. Vi håper familie, venner, kjente og ukjente finner veien til Evjemoen for å vise sin støtte til kulturungdommen som våger å gi oss et stykke av seg selv.

Deltakerne møtes 16:00 for lydsjekk og gjennomgang, og vi åpner dørene når det nærmer seg for at vi kan starte sceneinnslagene klokka 18:00. Kiosken er åpen denne kvelden.

Velkommen!