vis kart

Fre 07. feb kl. 19:00 23:30

UKM i Farsund

KULTURHUSET EKKO

UKM – Ung Kultur Møtes – blir holdt fredag 7. februar på kulturhuset Ekko. For å delta i Farsund, må du være over 10 år/fylle 10 år i 2020. For å gå videre til fylkesfestivalen som holdes i Buen kulturhus i Mandal 17. april , må du (eller 50 % i gruppen din) være 13 år/fylle ... Les mer
Nettpåmeldingen er stengt. Hvis du vil melde deg på, eller endre din påmelding, kan du snakke med kontaktpersonene.
Spørsmål?

UKM – Ung Kultur Møtes – blir holdt fredag 7. februar på kulturhuset Ekko.

For å delta i Farsund, må du være over 10 år/fylle 10 år i 2020. For å gå videre til fylkesfestivalen som holdes i Buen kulturhus i Mandal 17. april , må du (eller 50 % i gruppen din) være 13 år/fylle 13 år i 2020.

Vi samarbeider også iår med fritidsklubben Ekko og har gratis taco til alle som er med på UKM som deltagere eller publikum. Aldersgrense er 13 år for å delta på denne delen av kvelden.

Vi sees!

 

  1. Hva er UKM?

    Ønsker du å skape noe, møte likesinnede og utvikle talentet ditt? UKM er en møteplass for ungdom og kultur, der vi skaper noe sammen.

    Her kan du vise frem det du brenner for, eller hjelpe andre å bli sett. I UKM er alle kulturelle uttrykk velkomne, enten det er sang, fotokunst, cosplay eller moderne dans.

    Vi er her for å gi deg muligheten til å drive med det som interesserer deg! Kanskje oppdager du også noe nytt? Hos oss kan du være den du vil.

    Les mer