KULTURHUSET EKKO, SUNDEVEIEN, FARSUND, NORGE

Fre 07. feb kl. 19:00 - 23:30

Påmeldingen er åpen

Frist 1:
fredag 31. januar kl. 23:59
Gjelder: Musikk, Dans, Teater, Litteratur, Annet på scene, Utstilling, Film,
Frist 2:
mandag 6. januar kl. 23:59
Gjelder: Konferansier,

Har du startet en påmelding, kan du logge inn og redigere den her

Start påmelding

Kontaktpersoner for UKM i Farsund

Anija Wormsen

Kkulturskolerektor

902 91 191
anwo@farsund.kommune.no

Torrey Skeibrok

Ungdomsleder

918 83 748
tors@farsund.kommune.no
UKM - Ung Kultur Møtes - blir holdt fredag 8. februar på kulturhuset Ekko. Fra iår skal vi kalle dette for FESTIVAL, ikke mønstring sånn som før. For å delta i Farsund, må du være over 10 år/fylle 10 år i 2019. For å gå videre til fylkesfestivalen som holdes i Lyngdal 26.-28. april, må du (eller 50 % i gruppen din) være 13 år/fylle 13 år i 2019. Vi prøver noe nytt og har dette på fredag kveld i stedet for lørdag. Vi samarbeider med fritidsklubbene Ekko og Shadow, og lager en kveld med masse moro til langt på natt. Alle ungdommer som deltar på en eller annen måte i arrangementet, eller kommer som publikum, er velkommen til gratis tacofest på Ekko fritidsklubb etterpå. Aldersgrense er 13 år for å delta på denne delen av kvelden. Vi sees!

Hva er UKM?

Ønsker du å skape noe, møte likesinnede og utvikle talentet ditt? UKM er en møteplass for ungdom og kultur, der vi skaper noe sammen.

Her kan du vise frem det du brenner for, eller hjelpe andre å bli sett. I UKM er alle kulturelle uttrykk velkomne, enten det er sang, fotokunst, cosplay eller moderne dans.

Vi er her for å gi deg muligheten til å drive med det som interesserer deg! Kanskje oppdager du også noe nytt? Hos oss kan du være den du vil.
Les mer