Tilbake

Første workshophelg med Festivalutviklerteamet

Helgen 25. til 26. November samlet årets festivalutviklerteam seg til den første workshopen i forbindelse med Landsfestivalen 2024.

Helgen 25. til 26. November samlet årets festivalutviklerteam seg til den første workshopen i forbindelse med Landsfestivalen 2024. Engasjerte ungdommer har gjennom godt samarbeid og samtaler, allerede begynt å utforme festivalen. Det kommer ikke til å bli likt noe vi har opplevd før, og deltagerne kan forvente litt av et sirkus. Akkurat nå lar vi oss selv drømme og fantasere om de villeste ting og elementer, men vi ser frem til å sette de konkrete rammene.

Vi gleder oss enormt til å se festivalen ta form, og ekstra mye til å ønske alle deltakere, reiseledere og fylkeskontakter hjertelig velkommen fra 21.-25. juni til Rensåsparken i Bodø 67˚ nord!

<3 Teamet i nord <3