Tilbake

I år skal kunstutstillinga i UKM-festivalen inn i et ekte kunstlokale, nemlig hos Kjøpmannsgata Ung Kunst! Her vil det være mange ulike arrangementer og workshoper under festivalen, både som er åpent for alle, men også for kunstdeltakerne spesielt!

Kort om selve arenaen:

Billedkunstner Kjell Erik Killi-Olsen har i en årrekke drømt om å skape et utstillingssted med fokus på yngre kunstnerskap. Da Killi-Olsen kjøpte Kjøpmannsgata 36/38 i 2017, var det en gammel branntomt med eldre bygninger. Her ville han bygge Trondheims mest attraktive møteplass for kunst og kultur, og høsten 2021 åpnet endelig dørene til K-U-K, Kjøpmannsgata Ung Kunst.

Kunsthuset har på kort tid etablert seg som en viktig kulturinstitusjon i Trondheim og Norge. Kunsthuset treffer både bredt og smalt, med plass til både etablerte og mindre etablerte kunstnere. Aller mest plass har de yngre kunstnerskapene fått. Her kan du se deres hjemmeside: https://www.k-u-k.no/ OBS: Kunstutstillinga stenges for å rigges ned kl 18:00 mandag, og fylkeskontakter/reiseledere/kunstnere kommer og pakker ned kunsten fra kl. 19-21