Kunstworkshop under UKM fylkesfestivalen!

Skal du delta på UKM fylkesfestivalen med kunst? Da må du se hit! Kunstworkshop – UKM fylkesfestivalen i Finnmark 2017 Hvor: Midt i kunstutstillinga Når: Lørdag 18.mars kl.13.30 Hva: Grafisk teknikk og trykk på handlenett I denne workshopen skal dere får mulighet til å jobbe

Skal du delta på UKM fylkesfestivalen med kunst? Da må du se hit!

Kunstworkshop – UKM fylkesfestivalen i Finnmark 2017

Hvor: Midt i kunstutstillinga

Når: Lørdag 18.mars kl.13.30

Hva: Grafisk teknikk og trykk på handlenett

I denne workshopen skal dere får mulighet til å jobbe med en grafisk teknikk. Teknikken er i nær tilknytning til silketrykk, slik som den kjente grafikeren og kunstneren Andy Warhol arbeidet med. Dere skal få trykke og arbeide på handlenett, som blir deres egne etter workshopen. Dere kan få trykke slik dere ønsker med inspirasjon fra border, grafiske mønster, og farger. Vi arbeider med maskeringstape og setter og border og mønster av det. Dere får også sjablonger som dere kan bruke til mønstersammensetning.

Handlenettene henges opp til utstilling etterpå og dere får ta de med hjem etter at UKM er ferdig.

Alle kunstdeltagerne er velkommen til å delta, vi har plass til 20 stk, så det er første mann til mølla!

Workshopen holdes av Hege Jensvold, som har ansvar for årets utstilling!

Hei dere!! Vi ses på workshop 🙂