St Croix Festivalen og Tall Ships Races

UKM’ere søkes til 2 svære events: St Croix-festivalen 25.mai med tema 80-tallet, og Tall ships races - Kulturscenen i Biblioteksparken 10.-14.juli … Vi trenger UKM’ere av alle slag.

St Croix Festivalen 25. Mai:

25. mai er det igjen klar for St.Croix-Festivalen. Vi inviterer derfor alle dere som ønsker å bidra med det dere kan. I år blir festivalen større, og Unge Arrangører står for regien. Vi har tema for festivalen; nemlig 80-tallet! Vi ønsker det dere bidrar med skal ha noe med 80-tallet å gjøre, uansett om det er kunst, musikk, foto eller dans. Se Inspirasjonsbilder 🙂

Det er førstemann til mølla, og vi setter programmet i begynnelsen av mai. Send en mail til St.croixfestival@gmail.com der du skriver navn, telefonnr, hva du kan opptre med og hvilke tekniske behov innslaget har.

Tall Ships Races 11. og 13. juli:

Har du lyst til å spille på Tall Ships Races i juli? Vi skal fylle 3 timer på torsdag 11.juli kl 16-19 og ca 1 time lørdag 13.juli. Mulig det også i tillegg blir noen andre tider vi skal fylle. I første omgang blir det en låt pr deltaker. Det kan hende vi trenger flere innslag fra noen.

Det er førstemann til mølla, og vi setter en spilleliste i begynnelsen av mai. Send en mail til pojo@fredrikstad.kommune.no der du skriver navn, telefonnr, hva du kan opptre med og hvilke tekniske behov innslaget har.

Til Tall Ships Races trenger vi primært musikkinslag. Men det skal være en ungdomsgruppe som tenker utsmykning, workshops og lounge-områder. Hvis du vil være med på det, sender du en mail til pojo@fredrikstad.kommune.no, og skriver noen linjer om hva du vil bidra med
(Foto Trine Sirnes)