Jæren
STORSTOVA, BRYNE
2.
februar

Påmeldingen er åpen!

Påmeldingsfristen går ut søndag 13. januar kl. 23:59

Start påmelding

UKM 2019 må du ikke gå glipp av, påmeldingen er allerede igang!

Hva er UKM? Ønsker du å skape noe, møte likesinnede og utvikle talentet ditt? UKM er en møteplass for ungdom og kultur, der vi skaper noe sammen. Her kan du vise frem det du brenner for, bli sett og se andre!

Hva er UKM?

UKM er en mønstring hvor vi samler alt det spennende som skjer i Klepp, Time, Hå og Gjesdal en hel dagen i Storstova på Bryne.
UKM er forestillinger på scenen og UKM er ustilling i foajeen.
UKM ønsker alle kulturelle uttrykk velkommen, enten det er sang, fotokunst, cosplay eller moderne dans.

Vi er her for å gi deg muligheten vise frem det du driver med! Hos oss kan du være den du vil. Og kanskje får du noen nye venner!

Noe av det beste med å gjøre det du liker, er å finne andre som liker det samme.

På UKM finner du mest sannsynlig noen med like stort engasjement som deg selv. I UKM er alle et lag, og mange fortsetter å treffes etter UKM.

Å møte andre som er opptatt av foto, film, sang, dans, teater og så videre, er både inspirerende og motiverende. Du får også sjansen til å lære nye ting.
UKM har dessuten flere samarbeidspartnere, så reisen din stopper ikke her. Mange UKM-ere har blitt oppdaget av eksterne arrangører og fått spennende tilbud utenfor UKM.

Høres dette gøy? Meld deg på idag og bli med du og 🙂

Hva er UKM?

Ønsker du å skape noe, møte likesinnede og utvikle talentet ditt? UKM er en møteplass for ungdom og kultur, der vi skaper noe sammen.

Her kan du vise frem det du brenner for, eller hjelpe andre å bli sett. I UKM er alle kulturelle uttrykk velkomne, enten det er sang, fotokunst, cosplay eller moderne dans.

Vi er her for å gi deg muligheten til å drive med det som interesserer deg! Kanskje oppdager du også noe nytt? Hos oss kan du være den du vil.
Les mer