Hamarøy

UKM-Hábmer/Hamarøy utsettes til 26.mars, 2021

Påmeldingsfrist 19. mars!

 

Hvert år deltar over 20.000 ungdommer, i hele landet, på UKM (Ung Kultur Møtes). Dette er landets viktigste visningsarena for ungdommer mellom 13-20 år. Her får du vise frem det du kan og det du brenner for. (OBS! Ungdom ned til 10 år kan delta på UKM, men kun ungdom fra 13 år kan gå videre til fylkesfestivalen)

Her får du vise frem det du kan og det du brenner for – dans, duodje, musikk, teater, trylling, fotografi, tekst, maleri etc. Det meste er lov på UKM!

Vi trenger også videocrew, scenearbeidere, teknikere og konferansierer. Påmelding for dem også på påmeldingsportalen.

I Hamarøy arrangeres UKM torsdag 26. mars, kl.18 i Æventyrsalen. Her blir det både forestilling og utstilling. Et husband er disponibelt for de som ønsker det, og alle deltagere må være tilgjengelig til prøver fra mandag 22.mars. 

I Hamarøy er det kulturskolen og ungdomsrådet som har ansvar for, og samarbeider om gjennomføringen av UKM. Årets UKM i Hamarøy blir filmet. De som går videre vises på en felles digital konsert, satt sammen av UKM-Nordland. Har du spørsmål, trenger øvingslokale eller annet, ta kontakt med Svein Schultz (svein.schultz@hamaroy.kommune.no, mobil: 90146968).

Et fagpanel velger ut deltakere fra Hamarøy som går videre til en digital fylkesfestival. Den nasjonale finalen er avlyst.
Påmeldingsfrist for å melde seg på UKM er 19.mars.

BLI MED DA VEL!:)

Ting som skjer

Ingen planlagte arrangementer akkurat nå.

Tidligere arrangement

 1. MAR
  26
  2021
 2. FEB
  13
  2020
  Hamsunsenteret