Strengane rauk på årets UKM

Under Brøytekant si framføring gikk ikkje alt som planlagt! Det var nemleg ikkje alle gitarane som tålte trøkket!

Det var strengane på gitaren til Matias Brandal (20) som rauk!

Dette syntes sjølvsagt var kjipt. Matias hadde nettopp kjøpt seg nye strengar, og hadde store forventningar når dei han kjøpte var over dobbelt so dyre som dei han eigentleg brukar. Det endte opp med at strengane varte i heile to dagar.

     – Eg kunne like godt stått der uten strengar, seier han.

Han fant ut i etterkant at gitarforsterkaren hans ikkje var mica opp. Det vil seie at det ikkje kom lyd frå gitaren opp i miksepulten og dermed ut til publikum. så det at strengane rauk utgjorde ikkje noko forskjell.

 

Brøytekant mangla ikkje på noko lyd og publikum fekk seg litt av ein trøkk

     – Eg satt på første rad og eg har ikkje savna nokon lyd hvertfall, uttalte ei frå publikum