vis kart

Søn 01. mar kl. 17:00 19:30

Haugesund

HEMMINGSTAD KULTURSENTER

UKM HAUGESUND 2020 var en formiddabel suksess (!) . Usedvanlig høyt nivå på årets deltagere. Både publikum og arrangør satt og stod måpende i over to timer. Dette var helt fantastisk! Fagpanelet hadde en stor utfordring i å velge ut de som skal representere Haugesund i Fylkesfestivalen for Rogaland fylke seinere i mars. De som bes ... Les mer
Nettpåmeldingen er stengt. Hvis du vil melde deg på, eller endre din påmelding, kan du snakke med kontaktpersonene.
Spørsmål?

UKM HAUGESUND 2020 var en formiddabel suksess (!) . Usedvanlig høyt nivå på årets deltagere. Både publikum og arrangør satt og stod måpende i over to timer. Dette var helt fantastisk! Fagpanelet hadde en stor utfordring i å velge ut de som skal representere Haugesund i Fylkesfestivalen for Rogaland fylke seinere i mars.

De som bes være med til Sauda er:

Anna Stueland //utstilling. Eget verk: «hånd» .

High five // dans . Egen koreografi .

Sondre Scheffler // musikk . Tolkning.

I don’t know // musikk . Tolkning.

Jasmine Lelić // utstilling. Eget verk: «menneske i himmelen» .

Kitty og Christina // utstilling. Eget verk: «moderne mona lisa» .

Theodor Lucero //musikk . Egen komposisjon: «Oh» .

I tillegg anbefaler fagpanelet å sende videre noen ungdommer som har bidratt på gjennomføringen av arrangementet. Informasjon om dette kommer straks alt er avklart med fylkeskontakten.

 

UKM Haugesund kommer tilbake med forskjellige work shop forut for neste års forestilling. Følg med!

 

  1. Hva er UKM?

    Ønsker du å skape noe, møte likesinnede og utvikle talentet ditt? UKM er en møteplass for ungdom og kultur, der vi skaper noe sammen.

    Her kan du vise frem det du brenner for, eller hjelpe andre å bli sett. I UKM er alle kulturelle uttrykk velkomne, enten det er sang, fotokunst, cosplay eller moderne dans.

    Vi er her for å gi deg muligheten til å drive med det som interesserer deg! Kanskje oppdager du også noe nytt? Hos oss kan du være den du vil.

    Les mer