Vi gleder oss!

Vi vil se alt du har å by på. Bli med på Hedmarks viktigste ungdomsarrangement, helt gratis!

Vi gleder oss veldig til å se hva du har lyst til å vise fram i år! UKM er en arena der du kan presentere deg selv – sette din signatur på noe du syns er spennende.

Noen lager egen musikk, noen vil synge en coverlåt de har funnet musikk til på youtube. Begge deler er helt supert på UKM. Vi håper å få med masse dans i år, og dikt eller artikler, noveller eller utdrag fra en roman! Vi vil ha mange band, mange kull-tegninger, massevis av installasjoner og tekstilarbeider. Driver du med foto eller flerkamera? Vi får filmbuss på fylkesmønstring og trenger gode kamerafolk og nettredaktører!

Vi vil ha alt du har å by på! Påmeldingen åpner 1. desember. Vi sees i lokalsamfunnet ditt på nyåret!