Effektiv samling i Kongsvinger

Forrige helg ble det rautet som aldri før i Kongsvinger. KUA samlet seg på Budget Hotel, og kom godt i gang med planlegging av det som kommer til å bli en uforglemmelig fylkesmønstring.

Fredagen ble brukt til transport av kuer til Kongsvinger i tillegg til mat og idemyldringer. Lørdagen bestod av befaring av mønstringsområdet. Vi fikk sjekket ut en helt knall scene, hvor mange utrykk skal få blomstre i april. Vi fortsatte så med møter og planlegging. Hver ku jobbet med ulike oppgaver, for å gjøre mønstringen så bra som mulig. Midt på dagen tok vi en selvutnevnt, fortjent pause hvor vi spilte bowling. Mot kvelden ble det rigget opp til konsert.

Raindogs Duo skapte latter og klapping i takt til stemningsfulle sanger. Likevel var ikke ett øye tørt da de spilte Tom Waits sine hjerteskjærende ballader.

Raindogs Duo er et band bestående av Ole Johnny Stenslands på gitar/sang, og Ole Jonas Storli på piano/orgel. Disse to karene utfyller hverandre, og sammen skapte de magi på scenen i Kongsvinger. De spilte konsert lørdag 18. februar på Scene U på Sentrum Videregående skole. Publikummet besto både av kreative unge arrangører og unge folk fra lokalmiljøet i Kongsvinger.

Tom Waits er en amerikansk sanger og skuespiller. Han er kjent for sin beundringsverdige, mørke og krasse stemme. Hans sjangre er rock, blues, jazz og folkemusikk. I tillegg til å være en Grammy-belønnet artist, var han også nominert til en Oscar for sitt arbeid med sitt filmmusikk-album.

Konserten hadde flere musikalske høydepunkter, og så ut til å falle i smak hos publikum.

På søndag ble det noen siste møter, før vi pakket sakene. Vi vendet så nesene hjemover,etter en vellykket, gøyal og inspirerende samling. Vi takker for helgen, og gleder oss masse til å følge videre med på lokalmønstringene, og gleder oss til fylkesmønstring!