Både DJ, norsk natur og Donald Trump

Åmot kulturhus sitt tak er ikke høyt nok til å beskrive stemningen på de første forestillingene.

Spenningen fra deltakerne som skal opp på scenen smyger seg ut til publikum i akkord med den fargerike røyken. Scenearbeidere og medieteamet går rundt for å fullføre de siste forberedelsene, mens det varierte publikumet setter seg til rette. Musikken stopper. Dundrende applaus for konfransierene som trer opp på scenen. For talentene som snart kommer. For det mange mener er helgas høydepunkt har endelig startet – forestillingene er i gang.

Foto: Nora Leone Bondø

Rena kulturhus sitt tak er ikke høyt nok for å beskrive årets stemnings – og talentnivå. Lørdag ettermiddag var det duket for forestillingene K og U i storsalen, der vi fikk se mange prakteksempler på Hedmarks kulturelle stoltheter.

Foto: Emma Evensen

Noe av det spesielle var variasjonen i hva vi så; det var filmer om alt fra Donald Trump til norsk natur, sang av både enkeltmennesker og grupper, mange med multitalent for både musikk og dans, DJ, og dikt, for å nevne noen. Noen av opptrednene var morsomme, andre seriøse, og noen triste, men på mange måter var hver og en av dem rørende.

Foto: Emma Evensen

Foto: Nora Leone Bondø

Se alle bildene:
Forestilling K
Forestilling U

 

Foto: Nora Leone Bondø

Tekst: Amanda Straume

Amanda Straume
Tekst