Festkveld i dystopisk hippieskog

På lørdag gikk festen i Kappa-hallen av stabelen.

Hele arrangementet ble satt sammen av de unge arrangørene i KUA, UA og deltakerne i Scenografi-workshopen. Produsent for det hele var Magnus Nordbekk, som selv etter arrangementets slutt var travelt opptatt med organiseringen av nedrigget.

Produsent Magnus Nordbekk

Nå må jeg bare fremføre Grease Lightning, drikke en flaske med saft, få i gang nedrigget, så kan du få to ord, forteller han før han løper videre i hallen.

Foto: Markus Søgård

Etter dette var unnagjort kunne han fortelle at han har hatt med seg et fantastisk team som har jobbet masse for å lage denne folkefesten. – Det har vært mye jobb, men det er gøy når det går bra, og nå gikk det dritbra, sier Magnus.

Ble litt forelska

På programmet sto innslag fra workshops, sang med Vilde Andreassen, glowsticks, DJ, dansing og konsert med Jon Olav. Magnus var spent på hvordan konserten skulle bli tatt imot, men kunne ikke vært mer fornøyd.

Jeg trodde ikke at man kunne toppe stemninga som var når DJ-en spilte, men jeg ble amazed og litt forelska, forteller Magnus.

Jon Olav selv uttrykte også at han var fornøyd med stemninga blant publikum, og han fortalte fra scenen at han selv har vært med på UKM.

– Det var på mange måter der det starta, forteller han til publikum.

Før han legger til at to av bandmedlemmene hans selv aldri klarte å komme seg til fylkesmønstringa, så for deltakerne her må det i hvert fall gå bra.

Dystopisk hippieskog

Det var ikke bare sceneshowet som var godt gjennomtenkt, for stemningen hadde nok ikke blitt den samme uten den fantastiske dekoren i hallen. Den er det deltakerne selv, sammen med workshopholder Marianne Stranger som har brukt lørdagen på å lage. Temaet var «dystopisk hippie-skog», og resultatet var fantastisk.

Se alle bildene:
Workshop
Arrangement